Başsavcı’dan G10’a Destek

G10 Gaziantep Gazeteler Birliği üyeleri, Gaziantep protokolüne yönelik ziyaretler kapsamında, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü’yü ziyaret etti.

Gaziantep Adliyesi ile medya ilişkilerine dair konuların konuşulduğu toplantıda, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, ziyaretten dolayı G10 üyelerine tek tek teşekkür ederken, “Gaziantep medyasının, sorunların çözümü için bir araya gelmesi kent için önemlidir” dedi.

ZİYARETLER ÖNEMLİ

Gaziantep’te Basın İlan Kurumu’na bağlı gazetelerin daha kaliteli hizmet ve mesleki çıtayı yükseltmek için G10 Gaziantep Gazeteler Birliği çatısı altındaki birlikte olan gazeteciler, kentin birçok kesiminden alkış alıyor. G10 Gaziantep Gazeteler Birliği’ne yönelik önemli bir teşekkür de Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü’den geldi.

BASIN İLAN-GAZETELER GÜÇLÜ BİRLİKTELİK

G10 Gaziantep Gazeteler Birliği üyeleri, Basın İlan Kurumu Gaziantep Şube Müdürü Haşim Poyraz ile birlikte Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü’yü ziyaret ettiler. Ziyarette, Adliye-Medya ilişkilerine dair görüş alışverişinde bulunuldu.

İŞ BİRLİĞİ YAPITLAR

Ziyarette, Başsavcı Sekücü’ye bugüne kadar gerçekleştirdikleri projeler konusunda bilgi veren G10 heyeti, “Ankara’da siyasetçilere yönelik ziyaretler ile başlayan, ardından İstanbul’da bürokratik ziyaretler ile devam eden ve şimdi de Gaziantep’te protokole yönelik iş birliğini kuvvetlendirmeye yönelik ziyaretler ile devam eden bu birliktelik, kentte medyaya olan bakış açısını değiştirdi.

KENT BÜYÜK KAZANDI

Birçok kurum ve kuruluş, yerel medyanın önemli isimlerinin bir araya gelmesinin Gaziantep için büyük kazanım olduğu görüşünde. Bu bağlamda, Gaziantep’te 1.5 yıl önce atanmasına rağmen, önemli başarılara ve operasyonlara imza atan ve herkes tarafından beğeniyle takip edilen Başsavcımızı ziyaret ediyoruz. Yerel medya için özellikle haber takibinde sıcak bir nokta olan Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı ile bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ilişkilerimizin güçlenerek devamını diliyoruz” denildi.

KAMU GÖREVİ YAPIYORUZ

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Hem bizler hem de sizler ortak kamu görevi icra ediyoruz. Bu bağlamda, Gaziantep’te, önemli gazetelerin bir araya gelerek bir oluşum kurmalarından çok memnun oldum. Var olan ilişkimizi kuvvetlendirmek için daha neler yapabiliriz, bu konuların üzerine eğilmemiz gerek. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı olarak, tüm birimlerimizle, yerel medyanın daha güçlenmesi ve kalkınması için ne yapılması gerekiyorsa yapıyoruz, yapacağız” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri