FLAŞ HABER! Gaziantep’te kadın cinayetleri bitmiyor! Beş çocuk annesi çocuklarının önünde katledildi!

Gaziantep'te 5 çocuk annesi Esra Maş, araç içerisinde tartışma yaşadığı eşi tarafından çocuklarının gözü önünde 5 kurşunla vurularak öldürüldü. Olay sonrası kaçan cani koca, yakalanarak gözaltına alınırken, kocası tarafından öldürülen kadının cenazesinin defnedilmesi sırasında gözyaşları sel oldu.

Olay, gece saatlerinde Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Hasan Maş (35) ile eşi Esra Maş (31), şiddetli geçimsizlik ve boşanma davası nedeniyle beş çocuklarının da bulunduğu araç içerisinde tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü.

  Beş çocuğunun annesini 5 kurşunla öldürdü
  Büyüyen kavga sırasında öfkesine hakim olamayan Hasan Maş, üzerindeki tabanca ile eşi Esra Maş'a 5 el ateş etti. Olay sonrası talihsiz kadın ağır yaralanırken, eşini vuran Hasan Maş ise olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Esra Maş ise çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Oğuzeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Talihsiz kadın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

  Cenaze defnedildi, göz yaşları sel oldu, annesi baygınlık geçirdi 
  Hayatını kaybeden Esra Maş'ın cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda yapılan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Cenaze, Oğuzeli ilçesi Konukoğlu Camii'de öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Cenaze namazı öncesi ve sonrası öldürülen Esra Maş'ın annesi Ülger ve babası Mustafa Demirarslan feryat ederek göz yaşı döktü. Anne Ülger, cenaze gasilhaneden çıkarılırken baygınlık geçirdi. Talihsiz kadının bazı yakınları sinir krizi geçirirken, baba Mustafa Demirarslan, cenaze namazı sırasında ayakta durmakta güçlük çekti.

  "Kızımı çocuklarının gözü önünde 5 kurşunla öldürdü"
  Kızının, çocuklarının gözü önünde 5 kurşunla öldürüldüğünü ifade eden acılı baba Mustafa Demirarslan, "Söylenecek bir şey yok söylenecek kelimeler tükendi. Benim kızımın ne günahı vardı. Aralarında geçimsizlik vardı. Kızım boşanacaktı ama sonra korktuğu için vazgeçti seviyorum dedi. Kocası benden boşanırsan seni öldürürüm, anneni-babanı öldürürüm demiş. Bu kadın cinayetleri dursun artık, ciğerimiz yandı. Aydan üç dört gün önce kızımı getirin dedim, getirmediler. Kızım ve çocukları arabanın içindeymiş. Çocukları arabadan indikten sonra kızıma 5 kez ateş etmiş. Kızım, hastaneye kaldırılmış ve orada ölmüş. Olayı duyduğumuzda dünyamız başımıza yıkıldı. Geride 5 tane çocuk kaldı. Ben bu çocuklarla ne yapacağım. Bizim canımız yandı, başkalarının canı yanmasın" diye konuştu. 

  Kaçan katil zanlısı koca yakalanarak gözaltına alındı
  Eşinin ölümüne neden olduktan sonra olay yerinden kaçan cani koca Hasan Maş ise polis ve jandarma ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Yakalanan katil zanlısı gözaltına alınırken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri