Ercan’ların Emine Annesine Veda

Gaziantep’in tanınmış sanayici ve işadamlarından, aynı zamanda Enderpen, Ender Alimünyum ve Ender İnşaat’ın Onursal Başkanı Şükrü Ercan’ın 60 yıllık eşi Emine Ercan, geçirdiği kalp krizi sonrası vefat ederken son yolculuğuna uğurlandı.

Gaziantep’in tanınmış sanayici ve işadamlarından, aynı zamanda Enderpen, Ender Alimünyum ve Ender İnşaat’ın Onursal Başkanı Şükrü Ercan’ın 60 yıllık eşi Emine Ercan, geçirdiği kalp krizi sonrası vefat ederken son yolculuğuna pandemi kuralları içerisinde kalabalık bir topluluk tarafından uğurlandı. Emine Ercan’ın oğulları Ahmet, Ünal, Murat, Turgut ve Bülent Ercan annelerine gözyaşları boğuldular.

 

ANNE EMİNE 83 YAŞINDAYDI


83 yaşında vefat eden Emine Ercan, 5 erkek dört kızı ve 10 torun sahibi olduğu belirtilirken cenazesine eski bakanlardan Abdulkadir Aksu ve bir çok Sivil Toplum Örgütü çelenk gönderdiği belirtildi.

CENAZEYE KİMLER KATILDI?


Emine Ercan’ın cenaze törenine Gaziantep Valisi Davut Gül, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Akıncı ve İnşaat Mütahitleri Derneği Başkanı Bora Kanevetçi ile bir çok bürokrat katılırken ailesi ve yakınları ise yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri