Son Dakika...Gaziantep'e 17 Günlük Tam Kapanma Geliyor Mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün kabine toplantısından sonra “ Tam Kapanma “ konuşulacağı ve büyük ihtimalle 30 Nisan’dan başlayıp 1 Mayıs ve Ramazan Bayramı dahil 17 günlük tam kapanma olacağı tahmin ediliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün kabine toplantısından sonra “ Tam Kapanma “ konuşulacağı ve büyük ihtimalle 30 Nisan’dan başlayıp 1 Mayıs ve Ramazan Bayramı dahil 17 günlük tam kapanma olacağı tahmin ediliyor. Bunun yanı sıra Gaziantep’in de kırmızıda olması nedeniyle tam kapanma şehirler arasında bulunduğu öğrenildi. Böylece Gaziantep 30 Nisan’da başlayıp 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00’de açılma sağlanacak. 

GAZİANTEP’TE VAKA , YOĞUN BAKIM VE VEFATLAR TAM KAPANMAYI GETİRİYOR

 Gaziantep’te yaklaşık bir aydan bu yana sürekli coronavirüs vakalarının tırmanışa geçmesi üzerine günlük vaka sayılarınında ortalama binleri bulması vefatında 30’dan aşağı düşmemesi ve yoğun bakımlarınında % 80 doluluk oranlarında olması dolasıyla bir türlü kırmızı renkten kurtulamadığı ve bu nedenle tam kapanmada Gaziantep’in bulunduğu ileri sürüldü. 

17 GÜNLÜK KAPANMANIN AYAK SESLERİ

Gaziantep’in koronavirüs hastalığının yoğunlaşması üzerine ve Türkiye ortalamasında da sürekli artan iller arasında ilk 10’da bulunması nedeniyle 17 günlük kapanmanın gerçekleşeceği tahmin edilirken , genelgeye görede nerelerin açık, nerelerin kapalı olacağı açıklanacağı ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri