Survivor Aycan: “Regl olmuyorduk”

Survivor yarışmasıyla adını Türkiye’ye duyuran ALG Spor Kulübü futbolcusu Aycan Yanaç, yarışmada merak edilen tüm detayları bir YouTube programında anlattı.

ALG Spor Kulübü’nde forma giyen ve Survivor Aycan olarak tanınan Aycan Yanaç, Survivor’da geçirdikleri dönem hakkında flaş açıklamalar yaptı.
Bir YouTube kanalına konuk olan Yanaç, en ince detaylara kadar merak edilenleri anlattı.
Yarışmaya gitmeden önce Milli Takım formasını giyen, ancak Survivor’a katıldıktan sonra teknik direktör Necla Güngör Kıragası ile yıldızı bir türlü barışmayan ALG Spor Kulübü futbolcusu Aycan Yanaç, Survivor’da geçirdikleri süreç hakkında merak edilenleri açıkladı.

“Regl olamıyorduk”
Survivor'da kadınların regl olma konusuyla ilgili yöneltilen soruya cevaben Yanaç, “Biz regl olamıyorduk. Yemek yiyemiyorduk. Vitamin, enerji alamadığımız için regl olamıyorduk. Olmuyordu, bir süreden sonra zaten ayaklarımız su topluyordu. Ayak bileklerimiz şişiyordu. Bilmiyorum fark ettiniz mi biz kadınlar şişmeye başlıyorduk. Sonlara doğru ödülleri kazandık. O zaman kendimize geliyorduk. Başlarda çok kötüydü hiç regl olmuyorduk.” dedi.

“İki üç tane iç çamaşıra izin veriyorlardı”
Aycan Yanaç, iç çamaşırı konusunda ise, “Üstümüzde kıyafet tek bir tane vardı. Ara sıra iç çamaşırı değiştiriyorduk. Ceketimiz, uzun eşofmanımız vardı. İki üç tane de iç çamaşırına çantamızda izin veriyorlardı.” ifadelerini kullandı.

“Ağda ya da jilet ihtiyacı olmuyordu”
Kadın yarışmacıların tüylerini nasıl aldığı hakkında açıklamada bulunan Milli futbolcu, “Genellikle bütün kadınlar Survivor’a gitmeden lazer oluyorlar. Kimsenin ağdaya ya da jilete ihtiyacı olmuyordu. Öyle bir problem yaşamıyorduk.” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri