"Yaşayan Akif" konferansı Gaziantep'te yapıldı

"Yaşayan Akif" konferansı Gaziantep'te yapıldı

İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy'un ölümünün 82'nci yıl dönümü münasebetiyle Gaziantep'te "Yaşayan Akif" konferansı yapıldı.

İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy'un ölümünün 82'nci yıl dönümü münasebetiyle Gaziantep'te "Yaşayan Akif" konferansı yapıldı. Konferansta Mehmet Akif'in hayat hikayesi anlatılırken, Akif'i anmak ve anlamak konuları ele alındı.

Mehmet Akif Ersoy ölümünün 82. yıl dönümünde çeşitli programlar ve etkinliklerle anılırken Türkiye Yazarlar Birliği'nin desteğiyle Gaziantep'te yapılan "Yaşayan Akif" konferansında Akif'in çileli yaşamı ve İstiklal Marşı'nı yazma süreci katılımcılara anlatıldı.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılan ve Türkiye Yazarlar Birliği Onursal Başkanı Dr. Mehmed Doğan'ın konuşmacı olduğu konferansa AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, Prof. Dr. Halil İbrahim Yakar, Türkiye Yazarlar Birliği Gaziantep Şube Başkanı Mustafa Yıldız, Dç. Dr. Mustafa Öztürk, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Özpay, çok sayıda eğitimci ile vatandaş katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri