Mart'ın ilk haftasında gerçekleştirilen Türkiye geneli ÖZDE-BİR sınavında Erdem Koleji, 3 Türkiye birinciliği ile zirve geleneğini sürdürdü.
Daha önce gerçekleşen Türkiye geneli deneme sınavlarında adını hep birinciliklere yazdıran Erdem Koleji, bu başarısına bir yenisini daha ekledi. Mart ayının ilk haftasında gerçekleştirilen ÖZDE-BİR deneme sınavında Erdem Kolejinden Irmak Kurnaz, Kerem İkizoğlu ve Onur Bulguroğlu Türkiye birinciliği kazandı.
Düzenli çalışmalarının karşılığını aldıklarını ifade eden öğrenciler, bu başarılarının sürdürülebilir olması için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti ve başarılarında emeği geçen velileri ile öğretmenlerine minnettar olduklarını dile getirdi.
Hiçbir başarının tesadüf olmadığını, her başarının ardında sistematik bir çalışma olduğunu ifade eden Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, birinci olan öğrencileriyle gurur duyduklarını belirterek başarılarının devamını diledi ve bu başarıda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.