Bikinili Marangoz Görenleri Titretti! Odunlar Alev Alev! Sosyal Medya Görüntüleri Şok Etti…

Sosyal medyada genç bir marangoz gündem olmaya devam ediyor! Yaptığı işten çok seçtiği iş kıyafetleri konuşulan bu kadının kusursuz güzelliği takipçilerinden tam not alıyor. İş kıyafeti olarak bikiniyi tercih eden bu marangozu izleyen istemsizce takip ediyor!

Sosyal medyada bir marangoz ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor! Yaptığı işleri çektiği videolar ile paylaşmaya başladığı anda büyük ilgi gören bu genç kadın, seçtiği iş kıyafetleri ile gündem olmayı başardı. Kısa sürede Instagram’da 381 bin takipçiye ulaşan güzel marangoz, bikinili çalışmaları ile yüz binlerce kez izleniyor.

İŞ KIYAFETİ SEÇİMİ İZLEYENLERİ MEST EDİYOR!

Yaptıkları işleri sosyal medyadan paylaşan pek çok kişiye sosyal medya kullanıcıları alıştı. Fakat bu güzel sarışın, seçtiği iş kıyafetleri ile ahşap oyma, zımparalama ve birleştirme işlerini kendine özgü yorumlayarak büyük ilgi topluyor.

Sosyal medyada “Woodbunnyy” kullanıcı adı ile paylaşımda bulunan güzel sarışın, kusursuz fiziğini yaptığı işle buluşturmak için sıra dışı bir yol seçti. Çalışmalarını bikini ile gerçekleştirerek sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan güzel marangozun işinden çok muazzam fiziği dikkat çekiyor!

KIYAFET SEÇİMİ OLAY OLDU!

Bikinili ahşap çalışma videolarını paylaşan güzel marangozun her videosu yorum almayı başarıyor. Kullanıcılar yaptıkları yorumlarda kıyafet seçimi nedeniyle marangozu eleştirirken, kimileri yaptığı işe güvenmediği için bu yola başvurduğunu düşünüyor. Fakat bizzat seçilen kıyafetleri de beğenen takipçileri de mevcut. Bir takipçisi güzel marangoza, “Öğrenciye ihtiyacın var mı?” diye sorarak hayranlığını dile getirirken, bir takipçisi, “Talaşla savaşmak için bebek pudrası mı kullanıyorsunuz?” sorusu keyifli anlar yaşattı.

ELİNDEN HER İŞ GELİYOR!

Ahşap çalışmaları ile ilgi çeken güzel marangozun farklı yetenekleri de yok değil! Spora olan düşkünlüğü yaptığı paylaşımlarda kendisini gösteren sarışın marangozun bir paylaşımında, oluk tamir ettiği ve bu paylaşımı ile takipçilerini kasıp kavurduğu görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri