İstenmeyen Tüylerden Kurtulmak Artık Çok Kolay! Rus Kadınlarından Evde Kolaylıkla Yapılan Doğal Karışım Tarifi!

Tüm dünyada Rus kadınları güzellikleriyle ön plana çıkarlar. Pürüzsüz bir tene sahip olan Rus kadınları istenmeyen tüyle için nasıl bir yöntem izliyor? İşte Rus kadınlarının yöntemi! İşte detaylar...

İstenmeyen tüylerine karşı Rus kadınların uyguladıkları yöntemle başa çıkmak artık çok daha kolay. Eğer siz de bu konudan mustaripseniz, bu yöntemi denemenizi tavsiye ederiz.

Lazer ya da epilasyona tonlarca para dökmek yerine bu yöntemi evde kendiniz kolaylıkla deneyebilirsiniz. İşte tüm dünyada güzellikleriyle ön plana çıkan Rus kadınların, istenmeyen tüylere karşı izledikleri yol.

KARIŞIM MALZEMELERİ

2-3 avuç kuru ceviz kabuğu

1 su bardağı su (miktarında değişiklik yapabilirsiniz)

KARIŞIM TARİFİ

Uygulanılacak bölgeye göre değişiklik gösterecek miktarda kuru ceviz kabuklarını alıp hem kendiniz hem de çevre için hiçbir zarar olmayacak yerde, bütün önlemleri aldıktan sonra ceviz kabuklarını yakın.

Kabukların tamamen yanıp kül olması gerekli. Elde edilen bu külleri temiz bir kap içine koyun. Üzerine karışım kremsi bir kıvama gelene kadar su koyun. Suyu azar azar koyun ki gerekli kıvamı aldığında su koyması bırakın.

Karışımın bu şekilde 12 saat beklemesi gerekli. 12 saat bekleyen karışımı artık istenmeyen tüyleriniz için kullanıma hazır olacak.

KARIŞIM NASIL UYGULANIR?

Bu karışımı kullanmak için istenmeyen tüylerinizi almamış olmalısınız. Tüylerinizin üstüne bu karışımı güzelce yayın. Karışımı kullanmak için pamuk veya gazlı bez kullanın.

İstenmeyen tüylerinize bütün karışımı iyice yayın. Sonrasında 30 dk. bekleyin. Bunun ardından duru suyla yıkayıp karışımı temizleyin.

Bu uygulamayı günde 3 kere, toplam 3 günde yaparsanız, memnun kalacağınız bir sonuç elde etmiş olursunuz.

Karışım için dikkatli olmanız gereken birkaç husus var. Ceviz küllerini yakarken oldukça dikkatli olmanız gerekli. Yakma işlemi sırasında kontrollü bir şekilde işlem yapmanız gereklidir. Yansı diye içine kağıt vb. madde asla koymayın.

Karışımı uygularken ciltte bir yanma, kızarıklık olursa karışımı hemen temizleyip ilgili doktora gitmeniz gereklidir.

Bu karışım bilimsel bir yöntem değil, geleneksel bir yöntemdir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri