Apple Yeni Güncellemesini Yayınladı! Apple Güncellemesinin Özellikleri Neler?

Sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Apple, kullanıcıları için yeni güncellemesini yayınladı. Firmanın 16.3 güncellemesi, Apple kullanıcıları tarafından yakın takip altına alındı. Peki, iOS 16.3 güncellemesinin özellikleri neler? İşte detaylar…

Giderek dijitalleşen yaşam şartları, akıllı ürün kullanımını kaçınılmaz kıldı. Eğitimden iş hayatına, banka işlemlerinden market alışverişlerine kadar her türlü talebin hızlı bir şekilde giderilmesine aracılık eden akıllı cihazlar, artık temel ihtiyaç ürünü olarak değerlendirilmeye başlandı. Bu noktada pazarda hizmet veren firmalar arasında kızışan rekabet ortamı da dikkatlerden kaçmadı.

Müşteri potansiyellerini artırabilmek amacı ile ürünlerini geliştiren ve mevcut ürünlerini de çeşitli güncellemeler ile iyileştirmeye çalışan teknoloji firmaları, son dönemlerde yükselen fiyatları ile dikkatleri üzerlerine çekti. Artan maliyetlerden sonra fiyat artırımına giden firmalar tüketicilerden tepki görürken tüm artışlarına rağmen tüketiciler tarafından en çok tercih edilen markaların başında Apple geldi.

Ürünlerinin tasarımlarının yanı sıra güvenlik protokolleri ile de dikkat çeken Apple, yeni bir haber ile daha gündeme geldi. Kullanıcıları için yeni bir güncelleme yayınlayan firma, güncelleme ile gelen yeni özellikleri açıkladı.

IOS 16.3 GÜNCELLEMESİNİN ÖZELLİKLERİ NELER?

Apple tarafından yayınlanan iOS 16.3 güncellemesi, iPhone kullanıcılarının dikkatlerini çekti. Uzun süredir beklenen yeni güncellemenin hangi özelliklere sahip olduğu merak edildi. Konuya ilişkin açıklama yapan Apple, detayları paylaştı.

iOS 16.3 güncellemesi ile birlikte Apple kimlikleri için güvenlik anahtarı özelliği erişime açıldı. Hata düzeltmelerini ve güvenlik güncellemelerini de içeren yeni güncelleme ile birlikte ekran sorunları da giderildi. 14 Pro modelinde de görülmeye başlanan yatay ve yeşil çizgiler, yeni güncelleme ile birlikte ortadan kaldırıldı.

SOS ÖZELLİĞİNİN KULLANIMI DEĞİŞTİ!

Acil durumlar için kullanılan SOS özelliği de yeni güncelleme ile birlikte değişti. Apple, bundan sonra acil durumların bildirimlerinde yan düğme ile birlikte ses açmaya ya da kısma düğmesine basılması gerektiğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri