Gaziantep'te Bu Baklavacıda Fıstıklı ve Tereyağlı baklava 57 Lira... Fiyatı duyan koştu! Gaziantep'te metrelerce ucuz baklava kuyruğu.

Gaziantep'te Baklavacı Şemsettin'in piyasaya göre daha ucuz baklava satışa sunuyor. Kilosu 57 liradan fıstıklı, tereyağlı baklava almak isteyenler, sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluşturdu.

Gaziantep'te baklavanın kilosu 200 TL'den satılırken dar gelirli vatandaşlar baklava alamamaktan yakınıyor. Baklavacı Şemsettinde  fıstıklı Baklavanın kilosunun 57 TL'den satıldığını duyunca Baklavacı Şemsettin'in önünde vatandaşlar uzun kuyrular oluşturdu.

"UCUZ VE KALİTELİ"

Erken saatte baklava almak için kuyruğa girdiğini belirten Ferit Kaseci, "Gaziantep'in markalaşmış baklavacıları baklavanın kilosunu 200 TL'den satıyor yazıkki Gaziantepl dar gelirli vatandaşlar baklavanın tadını unutmuş durumda, burası ucuz, kaliteli olduğu için  dolayı halk buraya geliyor. Dün telefonla arayıp fiyatı sordum fıstıklı baklavanın kilosu 57 lira, uzun kuyrukta beklesekte ailemize en azından bayramda baklava yedirmenin mutluluğunu yaşıyorum çünkü çoluk çocuk baklavaya resmen hasret kalıyor. Gaziantep'te her şey çok pahalı'

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri