Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı’na, 935 üyenin katılımıyla gerçekleştirilen seçimde oy birliğiyle yeniden seçilen Cengiz Şimşek’e tebrik ziyaretleri sürüyor. Şimşek ve yönetimine yoğun bir ziyaretçi akını yaşanırken, TBMM Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başta olmak üzere ilçe belediye başkanları ve milletvekilleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Öte yandan TBMM Grup İdare Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay da Başkan Şimşek’i ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.
Son iki gündür vatandaşlar, sanayiciler ve çok sayıda kişinin ziyaret ettiği Başkan Şimşek’in yeniden seçilmesinin kentte memnuniyet oluşturduğu ifade edildi.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN CENGİZ ŞİMŞEK’E HAYIRLI OLSUN MESAJI
SANAYİ BAKANI KACIR’DAN TEBRİK MESAJI
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın da yeniden seçilen Cengiz Şimşek’i mesaj göndererek tebrik ettiği öğrenildi.