Gaziantep’te Mangal Kömürü Alan Vatandaşa Şok! İçinden Yarım Kilo Taş Çıktı!

Gaziantep’te mangallık kömür satın alan bir vatandaşın yaşadığı olay sosyal çevrede büyük tepki çekti. İddiaya göre alınan kömür torbasının içinden yaklaşık yarım kilo ağırlığında taş çıktı.

Kömürü kullanmak için torbayı açan vatandaş, kömürlerin arasında bulunan taş parçalarını görünce şaşkınlık yaşadı. Olayın ardından vatandaşlar özellikle yaz aylarında artan mangal sezonu öncesi denetimlerin artırılması çağrısında bulundu.

İşte O Paylaşım

Vatandaşlardan Denetim Çağrısı

Yaşanan olay sonrası tüketiciler, özellikle Kurban Bayramı yaklaşırken fırsatçılığa karşı daha sıkı kontroller yapılmasını istedi. Bazı vatandaşlar, ürün gramajlarında ve satışlarda hile yapıldığı yönündeki şikayetlerin her yıl arttığını savundu.

Geçtiğimiz yıl da bazı işletmelerde terazide usulsüzlük yapıldığı yönündeki iddialar gündeme gelmiş, denetim ekipleri çeşitli incelemelerde bulunmuştu.

Bu yıl ise kömür torbasından taş çıkması tartışmaları yeniden alevlendirdi.

“Vatandaşın Güveni Zedeleniyor”

Tüketiciler, özellikle yoğun talep dönemlerinde bazı fırsatçıların haksız kazanç elde etmeye çalıştığını öne sürerek yetkililerin daha sık saha kontrolü yapmasını talep etti.

Gaziantep’te sosyal medyada da gündem olan olay sonrası birçok kullanıcı, ürün satışlarında şeffaflığın artırılması gerektiğini belirten paylaşımlar yaptı.

Kurban Bayramı öncesi mangallık kömür satışlarının hız kazanması beklenirken, vatandaşlar denetimlerin artırılmasını ve benzer olayların önüne geçilmesini istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri