Son dakika! Gaziantep Merkez’de kar yağışı başladı! Kent beyaza bürünüyor

Gaziantep’te beklenen kar sonunda geldi. Akşam saatleriyle birlikte Gaziantep Merkez’de kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Kentte kısa sürede çatıların, araçların ve yol kenarlarının beyaza büründüğü görüldü.

Meteoroloji uzmanları, şehir genelinde başlayan kar yağışının ilerleyen saatlerde daha da artabileceğini belirtiyor. Son tahminlere göre Gaziantep’te yer yer 35 ile 60 santimetre arasında kar kalınlığı oluşabileceği ifade ediliyor. Bu durum, son yılların en dikkat çeken kar yağışlarından biri olarak değerlendiriliyor.

Yetkililer, özellikle gece saatlerinde buzlanma riskine karşı sürücüleri uyarıyor. Zincir, kış lastiği ve far kullanımına dikkat edilmesi istenirken; vatandaşların da zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmaması tavsiye ediliyor.

Kar yağışının etkisini artırmasıyla birlikte okullar ve kamu kurumlarıyla ilgili olası tatil kararlarının da gündeme gelebileceği konuşuluyor. Kentte kar yağışı hem çocuklar hem de vatandaşlar arasında heyecan yarattı.

Gaziantep’te kar yağışının gece boyunca aralıklarla devam etmesi bekleniyor. Gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri