Öztekin, açıklamalarında sır verdiği yeni projeler için ise “yolda” mesajı verdi.
Göreve geldiği günden bu yana Oğuzeli’nde 125 bin metrekare kilit parke döşenmesi, 20 kilometre sıcak asfalt yol yapımı, 51,1 kilometre yeni yol açılması gibi büyük altyapı çalışmaları gerçekleştiren Öztekin, aynı zamanda 13 yeni cami ve 6 taziye evi temelini attıklarını vurguladı. Ayrıca öğrencilere eğitim desteği, çiftçilere destek, sanal lise dershanesi projesi, refah market hizmetleri ve ruhsat harcını 1 TL’ye düşürme gibi önemli hizmetleri hayata geçirdi.
Başkan Öztekin, “Kısa sürede büyük işler başardık. Hemşehrilerimize söz verdiğimiz projeleri birer birer gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte vatandaşlarımızın yaşam kalitesini daha da artıracak yeni projelerimiz var. Bunları en kısa zamanda kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.
Oğuzeli’nde hızla yükselen belediyecilik performansı ve yeni projelerin duyurulması, ilçede büyük bir heyecan ve umut yarattı. Gaziantep genelinde örnek gösterilen bu çalışma temposunun devam edeceği belirtiliyor.