Gazianteplilere Müjde! Yeniden Başladı

Şahinbey Belediyesi, her yıl düzenlediği ve büyük ilgi gören Çanakkale gezilerini "Gaziler diyarından, Şehitler diyarına" sloganıyla yeniden başlattı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen bu yılın ilk kafilesi, Çanakkale'ye doğru yola çıktı.

Başkan Tahmazoğlu, gezilerin başlamasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu yılın ilk kafilesiyle buluştuk, dualarımızı ettik, bilgilendirmemizi yaptık. Bugüne kadar uçakla Çanakkale’ye uğurladığımız öğrenci ve vatandaşlarımızla birlikte bu sayı 253.000‘e ulaştı” ifadelerini kullandı.

Şahinbey Belediyesi'nin düzenlediği bu anlamlı geziler, Gaziantep halkı için önemli bir kültürel deneyim sunmaya devam ediyor. Çanakkale gezileri, katılımcılara tarihî bir yolculuk yapma fırsatı sunarken, şehitlerimizin anısını yaşatmaya ve genç nesillere bu önemli tarihi mirası aktarmaya katkı sağlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri