Anadolu Yayıncılar Birliği üst düzey yönetiminde yer alan, Olay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erol Maraş, Ankara'da düzenlenen ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun da katıldığı Ankara-Tatvan turistik tren programına ve yolculuğuna katıldı.
Anadolu Yayıncılar Birliği Genel Başkanı Sinan Burhan, Ankara-Tatvan turistik tren programına Türkiye'nin en seçkin yazarları ve habercilerinin katılacağını açıklarken tren yolculuğu ise yaklaşık 1254 km olup 28 saat sürecek.
Ankara-Tatvan treninde ünlü gazetecilerden Anadolu Basın Federasyonu Başkanı Sinan Burhan, Kanal D Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, Millet Haber Ajansı Ahmet Karaaslan, Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Suat Pazarcı, Anadolu Ajansı'ndan Buğrahan Ayhan, DHA'dan Ersin Ercan, TGRT Program Yapımcısı Cem Küçük, En Son Haber Genel Yayın Yönetmeni İlyas Efe Ünal, TGRT Haber Müdürü Mehmet Aydın, Habertürk Yazarı Nasuhi Güngör, TRT Haber'den Aynur Bayram ve Gaziantep Olay Medya Grubu'ndan Mehmet Erol Maraş gibi önemli isimler katılacak.
Tren yolculuğu 28 saat sürecek!
28 sürecek olan Ankara-Tatvan tren programına protokolden;
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulakdir Uraloğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak ve Prof. Dr. Necdet Ünüvar katılacak.
Öte yandan programa Türk basının önemli isimlerinden;
Anadolu Basın Federasyonu Başkanı Sinan Burhan, Kanal D Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, Millet Haber Ajansı Ahmet Karaaslan, Millet Haber Ajansı Arif Emre Burhan, Yenişafak Gazetesi Ankara Temsilcisi Fazlı Şahan, Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Suat Pazarcı, Anadolu Ajansı Buğrahan Ayhan, Anadolu Ajansı Fatih Emirosman, Anadolu Ajansı Abdullah Güçlü, DHA'dan Ersin Ercan ve Ali Eren İğde, TGRT Program Yapımcısı Cem Küçük, Dijital İçerik Üreticisi Adem ve Ömer Metan, En Son Haber Genel Yayın Yönetmeni İlyas Efe Ünal, TGRT Haber Müdürü Mehmet Aydın, Habertürk Yazarı Nasuhi Güngör, TRT Haber'den Aynur Bayram, Olay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Erol Maraş, Şaban Sevinç, Nurullah Geylani ve Mustafa Erdem katılacak.