Fedaioğlu’ndan Gaziantep Başsavcılığı’na açık destek: “Adalet terazisi şaşmaz”

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fedaioğlu, yürütülen soruşturma üzerinden başsavcılığa destek vererek, “Hiç kimse hukukun üstünde değildir” mesajı verdi.

Gaziantep’te yürütülen kapsamlı soruşturma gündemdeki yerini korurken, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu’ndan Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’na güçlü bir destek açıklaması geldi.

Gaziantep’te yürütülen kapsamlı soruşturma gündemdeki yerini korurken, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu’ndan Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’na güçlü bir destek açıklaması geldi.

Fedaioğlu, yaptığı açıklamada Adalet Bakanı Akın Gürlek’in “adaletin güçlüden yana olduğu” yönündeki algıyı kırmaya yönelik kararlı iradesinin sahada karşılık bulduğunu belirterek, Gaziantep’te yürütülen soruşturmanın bu anlayışın somut bir örneği olduğunu ifade etti.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’nın titizlikle yürüttüğü çalışma sayesinde, kim olursa olsun herkesin hukuk önünde hesap vereceğinin bir kez daha açıkça ortaya konulduğunu vurgulayan Fedaioğlu, adaletin devletin temel direği ve milletin en büyük güvencesi olduğunu dile getirdi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin, adalet terazisinin şaşmadığı ve hukukun üstünlüğünün esas alındığı bir devlet olduğunu belirten Fedaioğlu, bu anlayışla yürütülen her soruşturmanın vatandaşın devlete olan güvenini güçlendirdiğini kaydetti.

Gaziantep’te ortaya çıkarılan yapının, adalet sistemine zarar vermeye çalışanların er ya da geç hukuk önünde hesap vereceğini gösterdiğini ifade eden Fedaioğlu, görevlerini hassasiyetle yürüten yargı mensuplarına ve süreci kararlılıkla takip eden Adalet Bakanlığı’na teşekkür etti.

Açıklamasında özellikle “ayrıcalık yoktur” vurgusu yapan Fedaioğlu, makamı ve sıfatı ne olursa olsun hiç kimsenin hukukun üstünde olmadığını belirterek, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla adaletin herkese eşit şekilde tecelli ettiği bir sistemi daha da güçlendirmekte kararlı olduklarını söyledi.

Fedaioğlu, açıklamasını “Milletimiz müsterih olsun; Türkiye Cumhuriyeti devleti güçlüdür, adalet sistemi dimdik ayaktadır ve hukuk, kim olursa olsun gereğini yapmaya devam edecektir” sözleriyle tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberler Haberleri