Gaziantep Sanayisine Damga Vuran Fabrika Kaderine Terk Edildi

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Linea Recycle Tekstil Fabrikası, sahipleri tarafından terk edildi.

Uzun yıllar boyunca üretim yapan fabrika, bugün işçilerin maaşlarını alamadığı, makinelerin ve ürünlerin ise içeride bırakıldığı bir hayalet fabrika görünümüne büründü.

İşçiler Ortada Kaldı

Fabrikanın faaliyetlerini durdurmasıyla birlikte çok sayıda işçi mağdur oldu. Aylardır maaşlarını alamadıklarını belirten çalışanlar, “Alın terimiz ortada kaldı. Fabrika sahibi bizi yüzüstü bıraktı” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Polis Gözetiminde Hayalet Fabrika

Tamamen terk edilen fabrikanın, içeride bulunan makineler ve ürünlerin korunması amacıyla polis gözetiminde tutulduğu öğrenildi.

İşte Terkedilen Fabrika

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri