Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Arçelik-Beko iş birliğinde yürütülen yeni kampanya sayesinde, ev kuran gençler beyaz eşyadan klimaya kadar birçok üründe toplamda 55.000 TL’ye varan indirim fırsatından yararlanabilecek.
Gaziantep’te evlilik hazırlığında olan genç çiftler için devlet destekli yeni bir fırsat kapısı daha aralandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın "Aile ve Gençlik Fonu" kapsamında başlatılan “Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi”, Arçelik ve Beko'nun dev kampanyasıyla birleşti.
Bu iş birliğiyle, 2025 yılı sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında genç çiftler;
Beyaz eşya,
Ankastre ürünler,
Televizyon,
İklimlendirme cihazları gibi toplam 11 farklı kategoride,
her bir ürün için 5.000 TL indirim alabilecek.
Bu da çiftlerin tüm ihtiyaçlarını karşılaması durumunda 55.000 TL'ye kadar tasarruf anlamına geliyor.
Genç Çiftlere Büyük Kolaylık
Kampanyadan yararlanmak isteyen çiftlerin, e-Devlet üzerinden indirim kodu alması yeterli. Bu kodla birlikte Arçelik ya da Beko’nun tüm mağaza ve online satış kanallarından alışveriş yapılabilecek. Ancak her çift kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilecek.
Bakan Göktaş: “Aileyi Korumak En Büyük Yatırımdır”
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kampanyaya ilişkin yaptığı açıklamada, 2025 yılının Aile Yılı ilan edildiğini hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:
“Aile, bizi biz yapan değerlerin kaynağıdır. Evlenecek gençlerimizin bu zorlu süreçte yalnız hissetmemesi için hem finansal destek hem de özel sektörle güç birliği yapıyoruz.”
Gaziantep’te Gençlere Ulaşacak
Kampanyanın 81 ilde geçerli olduğunu belirten Bakanlık, Gaziantep’te de başvuruların yoğun şekilde alınmaya başladığını duyurdu. Gaziantep’te evlilik hazırlığı yapan genç çiftler için, mağazalarda da bilgilendirme çalışmaları yapılıyor. Hem şehir merkezinde hem de çevre ilçelerde kampanya hakkında tanıtımlar devam ediyor.
Tüm Satış Kanallarında Geçerli
Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer ise, “70 yıllık birikimimizle gençlerin yanında olmaktan mutluyuz. Bu kampanyayla onların hayatına kolaylık katmak istiyoruz” dedi.
Kampanya hem Arçelik hem de Beko’nun tüm mağaza ve internet satış kanallarında geçerli olacak.
Gaziantepli gençler dikkat!
Yeni bir hayata adım atarken hem destek almak hem de tasarruf etmek isteyen çiftler, bu fırsatı kaçırmasın. Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor, kampanya 31 Aralık 2025’e kadar geçerli.