Son Dakika: Gaziantep’te Okullar Tatil Edildi! Valilik Resmi Açıklama Yaptı

Gaziantep Valiliği, 6 Şubat 2023 depremlerinin yıl dönümü nedeniyle önemli bir karar aldı. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, 6 Şubat 2026 Cuma günü Gaziantep genelinde eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.

Valilik, kararın; anma programları, kabir ziyaretleri ve vatandaşların etkinliklere katılımını kolaylaştırmak amacıyla alındığını bildirdi.

Kamu Personeline İdari İzin Düzenlemesi

Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personelden anma programlarına ve mezarlık ziyaretlerine katılacak olanların da 1 gün idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Valilik, hizmetlerin aksamaması için zorunlu birimlerde asgari düzeyde personel bulundurulması şartının uygulanacağını da duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri