Gaziantep'te Mezarlıkta Acı Son! 16 Yaşındaki Genç Silahla Vurulmuş Halde Bulundu!

Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı Zeytinli Mahallesi’nde yer alan mezarlıkta 16 yaşındaki bir genç pompalı tüfekle vurulmuş halde ölü bulundu.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Zeytinli Mahallesi’nde bulunan mezarlıktan tek el silah sesi duyan mahalle sakinleri, durumu kontrol etmek amacıyla hemen bölgeye yöneldi. Vatandaşlar, mezarlık içerisinde hareketsiz şekilde yatan genç bir bedenle karşılaştı. Durumun vakit kaybedilmeden Yetkililere bildirilmesi üzerine adrese kısa sürede jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık Ekipleri Acı Haberi Verdi

Olay yerine ulaşan sağlık personellerinin yaptığı ilk kontrollerde, henüz kimliği tespit edilemeyen 16 yaşındaki gencin hayatını kaybettiği belirlendi. Talihsiz gencin cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemelerin ve cumhuriyet savcısının temaslarının ardından, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ekipler İntihar İhtimali Üzerinde Duruyor

İlk bulgular ve olay yerindeki detaylar doğrultusunda, genç yaştaki şahsın pompalı tüfekle yaşamına son vermiş olabileceği ihtimali değerlendiriliyor. Güvenlik güçleri, olayın tam olarak nasıl gerçekleştiğini, arka planında bir ihmal veya yönlendirme olup olmadığını aydınlatmak amacıyla geniş çaplı bir soruşturma sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri