Gaziantep'te çocuk parkında uygunsuz hareketler tepki topladı

Gaziantep Şehitkamil’de bulunan Nuri Maviş Parkı’nda kaydedilen uygunsuz görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde bulunan Nuri Maviş Parkı’nda yaşanan olay, çevrede bulunan vatandaşların tepkisine neden oldu. Ailelerin ve çocukların yoğun olarak kullandığı parkta bir çiftin sergilediği uygunsuz davranışlar, çevredeki kişiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Özellikle akşam saatlerinde parkta vakit geçiren aileler, yaşanan duruma sert tepki gösterirken, “Burası çocukların oyun alanı” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

Vatandaşlar Daha Fazla Denetim İstiyor

İddiaya göre park içerisinde çevredeki insanlara aldırış etmeyen çiftin hareketleri kısa sürede dikkat çekti. Olayı gören mahalle sakinleri ve aileler duruma müdahale edilmesini isterken, bazı vatandaşlar yaşanan anları kayıt altına aldı.

Sosyal medyada yayılan görüntüler sonrası çok sayıda kullanıcı duruma tepki gösterdi. Vatandaşlar, halka açık alanlarda genel ahlak kurallarına uyulması gerektiğini belirterek özellikle çocukların bulunduğu parklarda güvenlik ve zabıta denetimlerinin artırılmasını talep etti.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Olayın görüntülerinin yayılmasının ardından Gaziantep’te çok sayıda sosyal medya kullanıcısı konu hakkında paylaşım yaptı. Mahalle sakinleri, benzer olayların tekrar yaşanmaması adına park çevresinde düzenli devriye yapılmasını ve güvenlik önlemlerinin artırılmasını istedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri