Gaziantep’te Sel Dehşeti: Dev Arama Ordusu Acı Habere Ulaştı!

Gaziantep'in kırsal bölgelerinde etkili olan yoğun yağış sonrası kaybolan şahsın sele kapılarak hayatını kaybettiği belirlendi. Şahsın cenazesi, bir dere kenarında bulundu.

Gaziantep'te dün akşam saatlerinde bazı kesimlerde etkili olan kuvvetli yağış, sele neden oldu. Selin etkili olduğu noktalarından biri de Şahinbey ilçesine bağlı kırsal Geneyik Mahallesi oldu. Mahallede sel sonrası Mehmet Oğlakçı (34) isimli vatandaşın kaybolduğu belirlenince durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi.

Cansız bedeni dere kenarında bulundu

İhbar üzerine olay yerine AFAD, sağlık, jandarma, itfaiye ile çeşitli arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Gece saatlerinden itibaren 1 kadavra köpeği, 1 bot, su üstü arama ekibi ve dron ile arama kurtarma çalışmalarını sürdüren 140 kişilik ekip, kayıp ihbarında bulunulan Mehmet Oğlakçı'nın cansız bedenini Geneyik Mahalesi ile Dokurcum Mahallesi kesişim noktasındaki dere kenarında buldu. Cenaze, olay yerinde tamamlanan işlemlerin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri