Piyanoda Gaziantep’ten dünyaya uzanan gurur tablosu

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen Danubia Talents Uluslararası Müzik Yarışması’nda büyük bir başarıya imza atan Gaziantep Güzel Sanatlar Müzik Ortaokulu öğrencisi Elif Anastasia Çavdar’ı makamında ağırladı.

10’uncusu düzenlenen prestijli yarışmada “B” yaş grubunda dünya birinciliği elde eden genç yetenek, Gaziantep’e ve Türkiye’ye büyük bir gurur yaşattı. Vali Kemal Çeber, Elif Anastasia Çavdar’ı üstün başarısından dolayı tebrik ederek, sanat yolculuğunda başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Ziyaret sırasında, Gaziantep’in eğitim ve sanat alanında ortaya koyduğu güçlü vizyona dikkat çekilirken, gençlerin uluslararası platformlarda elde ettiği derecelerin şehrin marka değerini her geçen gün daha da yukarı taşıdığı vurgulandı.

“#EğitimŞehriGaziantep, sanattan bilime, spordan kültüre uzanan başarılarıyla ulusal ve uluslararası arenada adından söz ettirmeyi sürdürüyor.

Bu anlamlı başarı, bir kez daha gösterdi ki Gaziantep’e bu gurur yakışıyor. “ dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri