Gaziantep’te Büyük Patlama! Mahalle Savaş Alanına Döndü

Gaziantep’te gece saatlerinde büyük bir patlama paniğe yol açtı.

Şehreküstü’nün Fıstıklık Mahallesi’nde bulunan Mustafa Örs Camii’nin hemen yanındaki elektrik trafosunda sabah saat 05.30 sıralarında yangın çıktı.

Alevlerin kısa sürede büyümesiyle birlikte trafoda şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzüne yoğun dumanlar yükseldi. Bölge sakinleri, peş peşe gelen patlama sesleriyle uykularından fırladı ve büyük bir korku yaşadı.

İşte Patlama Anları

Mahalle Sakinleri Büyük Panik Yaşadı

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Patlamada can kaybı ya da yaralanma olmazken, çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Mahalle sakinleri, her patlamada büyük bir tehlike atlattıklarını belirterek yetkililere tepki gösterdi. Vatandaşlar, “Artık bu patlamaların son bulmasını istiyoruz. Çocuklarımız korkuyla uyanıyor, evlerimiz sallanıyor. Daha büyük bir felaket olmadan önlem alınmalı” diyerek isyan etti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Asayiş Haberleri