Gaziantep'te Fıstık Tesisinde Feci Kaza! 54 Yaşındaki İşçi Ölümle Pençeleşiyor

Gaziantep’te bir fıstık işleme tesisinde meydana gelen iş kazasında, 54 yaşındaki bir işçi yüksekten düşerek ağır yaralandı.

Olay, 16 Nisan 2025 Çarşamba günü Şehitkamil ilçesine bağlı Burak Mahallesi’nde bulunan Demkarlar Fıstık Tesisi'nde yaşandı.

Henüz kimliği açıklanmayan işçinin, tesis içerisinde çalışırken yüksek bir noktadan düştüğü öğrenildi. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ve polis sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı yaralı işçi, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneden alınan ilk bilgilere göre, talihsiz işçinin hayati tehlikesi devam ediyor.

Olayla ilgili polis ekipleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. İş güvenliği önlemlerinin yeterli olup olmadığı ve kazanın oluş şekli detaylı olarak inceleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri