Tahmazoğlu'ndan Dev Proje! Fırat Nehri’nin suyu Gaziantepli çiftçilere ULAŞACAK

Tahmazoğlu'ndan Dev Proje!  Fırat Nehri’nin suyu Gaziantepli çiftçilere ULAŞACAK
Gaziantep’in Şahinbey ilçe Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, katıldığı canlı yayın programında en büyük hayalinin Fırat Nehri’nin suyunu Gaziantepli çiftçilerle ulaştırmak olduğunu ifade etti.

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerin adayları da Başkan seçilmeleri halinde gerçekleştirecekleri projeleri ve vaatlerini açıklıyor.

Gaziantep’in Şahinbey ilçe Belediye Başkanı ve Başkan adayı Mehmet Tahmazoğlu da yerel seçimler öncesi CNN Türk’e konuk oldu.

Yaptığı hizmetleri açıklayan Tahmazoğlu, gerçekleştirmek istediği en büyük hayalini de açıkladı. Tahmazoğlu, Şanlıurfa ve ilçelerde yaşayan vatandaşların hem yaşam, hem ekonomik hem de sosyal açıdan büyük kaynak sağlayan Fırat’ın suyunu Gaziantep’e getirmenin en büyük projesi olduğunu söyledi.

“FIRAT’IN SUYUNU ÇİFTÇİLERİMİZLE BULUŞTURMAK İSTİYORUZ”

Tahmazoğlu, proje ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bir hayalim var o da çok önemli. Çiftçinin daha da gelişmesi için, küresel ısınmadan dolayı, kuraklık riski var. Fırat’ın suyunu Gaziantep’e getirip, çiftçilerimizle buluşturmak istiyoruz. Bizim en büyük projemiz, en büyük hayalimiz bunu yapmak” ifadelerini kullandı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum