Fatma Şahin Paylaştı! Türkiye'de Sosyal Medya'da Gündem Oldu

Gaziantep Belediye Başkanı ve Başkan adayı Fatma Şahin, gençlere yönelik projeleri öyle bir şarkıyla paylaştı ki Türkiye’de gündem oldu.

Gaziantep Belediye Başkanı ve Başkan adayı Fatma Şahin, gençlere yönelik projeleri öyle bir şarkıyla paylaştı ki Türkiye’de gündem oldu.

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, gençlik çalışmalarını bir rap şarkısıyla duyurdu.

Gaziantep Belediye Başkanı ve Başkan adayı Fatma Şahin, gençler için yapılan projeler ve "Genç Kart" detaylarını bir rap şarkısıyla duyurdu.

Şarkısına, üniversite öğrencileri için Gaziantep’te hizmete alınan Genç Gaziantep Uygulaması'nın avantajlarını anlatarak başlayan sanatçı Ünlü rap sanatçısı Odry G daha sonra kentin temiz havası ve çevresinden şehre kadın elinin değdiğini çok açık bir şekilde anlaşıldığını belirtti.

Kentteki ziyaret süresi boyunca Fatma Şahin’in gençlere yönelik GASMEK, gençlik merkezleri, şehir tiyatrosu, müzeler, spor salonları gibi çeşitli hizmetlere de eserinde yer veren rap sanatçısı, Başkan Şahin’in öğrenci yurduna yaptığı ziyarette “r” harfini kullanırkenki sempatik hallerini de öne çıkarmayı unutmuyor.

Sosyal medyada paylaşan ve kısa sürede büyük beğeni toplayan şarkı Türkiye’de gündem oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.