Video Haber:14 yaşındaki çocuğun katlettiği ailesi son yolculuğuna uğurlandı...İşte Çocuğun İfadesi

Ordu’nun Korgan ilçesinde 14 yaşındaki çocuğun vurduğu aileden 3 kişi, son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, Korgan ilçesine bağlı Tepe Mahallesi’nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tokat Turhal’da görevli polis memuru Cemalettin Y., fındık hasat sezonu için ailesiyle birlikte memleketi Ordu Korgan’a geldi. Bahçeye gitmek için hazırlanan aile ile ailenin 14 yaşındaki çocukları arasında iddiaya göre ’fındık toplaması meselesi’ yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine F.Y. (14), babasının tabancasını alarak babasına, ağabeyine, annesine ve anneannesine ateş etti. Olay sonrası anne Rahime Y. (41) ve anneanne Cennet G. (64) olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı olan ağabey Murat Y. (18) ve baba Cemalettin Y. (49) ise önce Korgan Devlet Hastanesi, ardından ise Fatsa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ağabeyi Fatsa Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken hayatını kaybetti.

EMNİYETTEKİ İFADESİ ORTAYA ÇIKTI: ANNEM BANA KÖTÜ DAVRANIYOR

Gözaltına alınan F.Y.’nin, pedagog eşliğinde alınan ifadesine ilişkin detaylar ortaya çıktı. Avukat talebinde bulunan F.Y.’nin, ilk ifadesinde özellikle annesinin kendisine kötü davrandığını, uzun süredir de ailesi tarafından psikolojik baskıya uğradığını söylediği belirtildi. Üzerine atılı suçlamayı anladığını ifade eden F.Y.’nin, “Avukatım eşliğinde ifade vermek istiyorum. Üzerime atılı suçlamayı anladım. Bu yıl ortaokulu yeni bitirdim, liseye gideceğim. Ailem tarafından uzun zamandır psikolojik baskıya uğruyorum. Bu baskıda şiddet yok ancak özellikle annem bana sürekli kötü davranıyor. Beni sevmediğini düşünüyorum. Bu benim içimde bir kin biriktirmeme sebep oldu. Babam yıllık izne ayrıldı. Fındık için Korgan’a geldik. Ben Korgan’ı pek sevmiyorum. Fındık toplamayı da sevmiyorum. Ailemin baskısıyla bahçede çalışıyorum. Geçen 3 günde ailemle fındık toplamaya yardım ettik. Olay günü yine fındık toplama işi vardı, bu nedenle tartışma yaşandı” dediği öğrenildi.

Çocuk tutuklandı

Olay sonrası F.Y. isimli çocuk, polis ekiplerince gözaltına alındı. Dün gece saatlerinde mahkemeye çıkartılan F.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Annesi, kardeşi ve anneannesi yan yana son yolculuğuna uğurlandı

Hayatlarını kaybeden anneanne Cennet G., anne Rahime Y. ve ağabey Murat Y. için Korgan ilçesindeki Merkez Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Üç cenaze, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.

Babanın tedavisi sürüyor

Öte yandan olayda ağır yaralanan baba Cemalettin Y.’nin Ordu Devlet Hastanesi’nde tedavisi sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.