Video Haber..Yahudi Haham: Siyonist İsrail Rejimi Meşru Değil

ABD'li Haham Yisroel Dovid Weiss, siyonist İsrail rejimininin kurulmasının Yahudi dininde bir bid'at olduğunu ve meşruluğunun bulunmadığını bildirdi.

Yahudilerin devlet kurmalarının Tevrat’a göre yasak olduğunu söyleyen Haham Weiss, “Bizi Avrupa’nın zulmünden Osmanlı kurtarmıştı. Ama bugün işgalci Siyonistler Gazze’de masum Müslümanları öldürüyorlar. Siyonizm, antisemitist ve sapık bir ideolojidir” dedi.

"Yahudi devleti olduğunu iddia eden İsrail, ki ben bu devleti kabul etmiyorum, Allah'ın zayıf olduğunu varsayıyor. 'Allah, Yahudileri koruyamaz, o zaman biz devlet kurarak kendimizi koruyalım.' Bu ise gerçek Yahudilikte Allah'ı inkar eden, Allah'a karşı olan bir anlayış. İnsanı yaratan ve onu koruyan Allah'tır. Bazıları onu peygamber olarak görmüyor ama Kral Süleyman tapınağın yıkılacağını söylüyor. Bu bir peygamber ön görüsüdür. Ayrıca Allah da Tevrat'ta açık açık tapınak yıkıldıktan sonra insanların dünyanın her yerine dağılacağını söylüyor. Yahudilerden Filistin'e toplu olarak dönmeyeceklerine dair söz alıyor. Yaşadığımız topraklar neresi olursa olsun orada yaşayanlarla birlikte, barışık yaşamak zorundayız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.