Tutku'lu bir hikaye Dai'ma sürecek Şimşek gibi Takım

Karadeniz, Doğu, Güneydoğu ve Akdeniz bölgesinin Basketboldaki tek temsilcisi Gaziantep Basketbol takımı küçücük bütçesiyle dev işlere imza atıyor.
Sadece Türkiye'de şampiyonluklar değil, Eurolig kupalarını kaldırmış Anadolu Efes ve Fenerbahçe gibi takımlar, Beşiktaş, Galatasaray, Tofaş, Karşıyaka, Telekom, Bahçeşehir gibi takımların bütçelerinin çok çok azına ve sıkı durun Gaziantep FK takımının sadece Caulker, Papy, Tosca, Mesudi ve oynamayan Borwen gibi isimlerin sadece tekinin fiatına kurulan bir takım. İşte o takım şimdiden playoffları garantiledi ve alt yapıdaki gençleri, takımları ile gümbür gümbür geliyor . Bu başarının mimarları Menejer Boray Dai ve Coach Tutku Açık ile olay spor ekibi olarak bir araya geldik.
İşte size çok özel satırbaşları.
* Başkanımız Cengiz Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri ile müthiş bir uyum içinde çalışıyoruz. Belki bütçemiz küçük ama hedeflerimiz ve vizyonumuz büyük. Ayrıca ne demişsek günü gününe ödüyoruz.
* Tutku hocamız yıllar sonra bir Türk hoca ile çalışıyoruz ve o bizden, biz ondan çok memnunuz. Tutku hoca geçmişteki oyunculuk kariyerinin üstüne teknik adam olarak daha üstünü istiyor. Onun için biz onu, o bizi tercih etti. Birlikte şu ana kadar güzel işler yaptık. İnşallah playofflarda da önemli işlere imza atarız.
* Sadece Gaziantep'in değil Ankara sonrası Süper ligte Basketbolun tek temsilcisiyiz. Bu omuzumuza çok büyük yük getiriyor.
* Gaziantep Basketbol takımını sadece Türk Basketbol camiası değil artık Avrupa ve Amerika herkes biliyor. Her Basketbolcu için uzun araştırmalar yapıyoruz. Sadece saha içinde değil, saha dışında karakteri, arkadaşlık hepsini inceliyoruz. Üstelik Gaziantep hem ekonomik, hemde bölgesel durumları nedeniyle çok zor ikna ediyoruz.
* Biz daha çok ilgiyi, daha çok taraftarı hak ediyoruz. Tabiki futbol herkesin ilgi odağı buda normal. Ama bizde böylesine zor ve kaliteli ligte her sezon müthiş işlere imza atıyoruz. Bu sezon ise gerçekten başkanı, yönetimi, hocası ve basketbolcuları olağanüstü sezon geçiriyoruz.
* Bu sezon ayrıca en çok sevindiğim ve gurur duyduğumuz alt yapıdan gelen çocuklarımız ve onların yer aldığı takımlar. Gerek 2. Ligteki, gerekse alt takımlarımız müthiş maçlara ve sonuçlara imza atıyorlar.
* En geç iki sezon sonra Gaziantep Basketbol takımında alt yapımızdan ve takımlarımızdan iki, üç tane kadroda olacak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi