Adam Voleybol seneye sultanlar ligi’nde

Sezon başından buyana yakınen takip ettiğim Adam Voleybol takımı, kendi liginde başarılı sonuçlar alarak şehrimizi gururla temsil etti. Bizler izlerken, oyuncular oynarken keyif aldı. Neden? Arkalarında müthiş bir destek, büyük bir ilgi vardı. Bizler basın olarak görevimizi yerine getirmeye çalıştık, Başkan Hatice hanım, CEO İdris bey ve tüm taraftarlar ellerinden geleni yaparak Play-Off finallerine kadar gidildi… Aslında Gaziantep’ten bir takımın Sultanlar Ligi’nde olmasını hepimiz canı gönülden istiyorduk. Ama olmadı… Canı sağolsun kızlarımızın…
Bu takım el ele verilerek, gönül birlikteliği yapılarak ve Bilginsoy ailesinin büyük desteğini alarak bugünlere geldi. Haa, Sultanlar Ligi’ni hepimiz çok istiyorduk fakat olmadı. Eksikler vardı, hatalar vardı, ilk maçın rehaveti vardı ama, Bursa’ya Play-Off maçlarına 3 gün boyunca renk kattığımızı söylemek istiyorum. Tüm Türkiye, “Gaziantep futbolda var ama, voleybolda da çok iyi” dedirtti herkese. Sultanlar Ligi olsa iyi olacaktı fakat olmadı.
Şimdi bu saatten sonra nerede hata yaptık? Neden çıkamadık? İkinci ve üçüncü maçları nasıl kaybettik? ve gelecek sezon ne yapmalıyız bunun hesabını-kitabını çok iyi analiz etmemiz gerekiyor.
Buradan Hatice Bilginsoy ve İdris Bilginsoy’a da mesajım var..
Sevgili başkanlarım; Pes etmek yok. Şimdi daha çok hırslanma zamanı, daha çok çalışma zamanı. Yukarıda da söylediğim gibi, hepimiz şapkamızı önümüze koyarak nerede hata yaptık bunu analiz etmemiz gerekiyor. Şöylede bir örnek vermek istiyorum. Gaziantep FK’nın ilk yıl Bursa’da oynadığı penaltılar sonrasında kaybettiği Erzurumspor maçında biliyorsunuz bu şehir ve bu takım Süper Lige çıkamamış ve şehir çok büyük hüsran yaşamıştı… Bittik, öldük, artık çıkamayız derken bir twit atan sayın Adil Konukoğlu, “Bu iş burada bitmedi, gelecek yıl kesin olacak. Yılmak, yorulmak yok” diyerek yürüklere su serpmişti. Bizler Bursa Arena Stadı’ndan şok bir şekilde ayrılırken Adil başkanın bu mesajı yüreklerimize su serpmişti. Ve ertesi yıl, çok çalışıldı, emek verildi ve sonuç Süper Lig oldu. İşte sayın Bilginsoy ailesine mesajım bu.. Yılmak yok, yorulmak yok , küsmek yok, emek vermeye devam.. Çünkü sizler, bizler ve bu şehir Sultanlar Ligi’ni hak ediyoruz. Şu ana kadar büyük emekler verdiniz, vermeye devam… Emeklerinize, yüreklerinize sağlık.. Ama, gelecek yıl bu takımın Sultanlar Ligine yükseleceğini şimdiden söylüyorum, bir yere not edin..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi