Gaziantep stadında eksikler mi var?

Karlı zemin, soğuk havada içimizi ısıtan bir futbol izlemek üzere yerimizi aldık. Gerçekten de Kamil Ocak Stadı'nda yıllar önce izlediğim ve kar nedeniyle ertelenen Gaziantepspor-Elazığspor maçından sonra ilk kez yine karlı zemin ve bir maç. Özlemişiz...
Neyse dönelim sahaya. Bu futbolda arma aşkı, kulüpçülük gerçekten herşey yeşil dolar ve Euro için. Bugün senin kulübün için mücadele eden yarın karşıda rakibin oluyor. Yani ne arma aşkı, ne futbol aşkı. Kim parayı veriyorsa onun davulunu çalıyor bu sektördekiler. Geçen hafta "futbolu Gaziantep'te bırakacağım"diyen Dicko ve buradan ağlayarak giden Sumudica'yı gördükten sonra futbol sadece futbol değil dedim. Çünkü, sahada mücadele eden ve bu işten akıl almaz paralar kazananlar için ne arma, ne futbol önemli değil. Onlar için dolar ve Euro önemli.
Ve birde kafama takılan soru işaretleri oldu bu maçta. Bugünün parasıyla 500 milyon TL harcanarak yapılan bu stadın alttan ısıtması neden çalışmadı. Yoksa çalıştırılmadı mı? O zaman maçta ertelenir, verilen onca etmekte boşa gider. Zaten bu sahada maç oynanmaya devam etseydi intihar etmek gibi bir şey olurdu. Gaziantep Futbol Kulübü ile Malatyaspor arasındaki maçın ikinci yarısı ertelenirken eksikler de ortaya çıktı. Maçın ilk 45 dakikasını yazmaya gerek bile yok. Çünkü, kar dışında hiçbir şey yoktu.. bakalım ikinci raunt nasıl olacak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi