Mehmet Erol Maraş

Mehmet Erol Maraş

Erol Maraş'tan Salı Yazıları: Yeni havalimanında sıkıntılar neler? Odalarda seçim savaşı İyi Parti Gaziantep’te ne durumda?

Gaziantep’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açmış olduğu yeni havalimanı terminalinde büyük sıkıntılar yaşanıyor. Bu sıkıntılar neler derseniz hepside zamanla çözülücek işler ama, şimdilik sıkıntı yaratmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra Gaziantep’teki 82 odada seçim var. Ocak ayı içerisinde odalarda seçim startı olarak değerlendiriyorum. Bunun yanısıra İyi Parti Gaziantep’te kamlumbağa hızıyla çalışıyor. Böyle giderse İyi Parti Gaziantep’te güçlü bir performans gösteremeyeceğini de şimdiden görüyorum. Bu nedenle; İyi Parti Gaziantep teşkilatını da uyarıyorum.

YENİ HAVALİMANINDA EN BÜYÜK SORUN ELEKTRONİK BAVUL SİSTEMİNİN ÇALIŞMAMASI

Mevcut havalimanı Gaziantep gibi büyük bir şehre yakışmıyordu. Uzun süreden buyana süren inşaat yapımı nihayet bitti. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yeni havalimanının terminal binasını açtı. Bizde çok sevinmiştik. Ama ne varki ilk hafta boyunca havalimanın yeni terminal binası kullanılmadı. Eskisiyle devam edildi. Bunun yanısıra yeni havalimanıda yaklaşık 5 günden buyana kullanılıyor. O kadar çok sorun var ki, hangisini yazayım. Bunların başında elektronik bavul sistemine bir türlü uyum sağlanamadı. Bir çok yolcunun bavulları daha sonra teslim edildi. Bavulda ortalama bekleme süresi 1 saat sürüyor. Onun için bavulu olanlar büyük perişanlık yaşıyor. Bunun yanısıra Chek’in de elektronik sistemler çalışmıyor. Bundan dolayı da yolcular, sıkıntılar yaşıyor. Mevcut havalimanının en iyi çalışan şimdilik 2 bin kişilik otoparktı. Burada sorunlar çözülmüş gibi. Zaman içerisinde de inşallah bir çok sorunu olan Gaziantep Havalimanı iyi bir noktaya geleceğini umuyorum.

KOLTUĞA YAPIŞMAYIN

Gaziantep Esnaf Odalar Birliği’ne bağlı tam tamına 82 oda bulunuyor. Pandemiden dolayı bu odalardaki seçimler sürekli erteleniyordu. 82 odanın bir çoğunda 2 veya 3 aday yarışıyor. Yani tekli aday sayısı bir elin 5 parmağı gibi görüyorum. Benim buradan mevcut oda başkanlarına söyleyeceğim bir tavsiyem var. 15 yıldan fazla koltukta oturanların artık aday olmamalarını tavsiye ediyorum. Koltuğa yapışan neden gitmiyor. Onuda anlamıyorum. Bunun adına diyorum ki, odalarda koltuk savaşları devam edecek gibi görünüyor. Herkes için şimdiden aday olup seçilemeyenlere ve seçilenlere hayırlı olsun diyorum…

İYİ PARTİ GAZİANTEP’TE NEDEN HAREKETSİZ?

4 yıllık İyi Parti Gaziantep’te hem il başkanı hemde ilçe başkanı değiştirmede Maşallahı var. İyi Parti için bu iyi bir görüntü değil. İktidara talip olduğunu söyleyen İyi Parti Gaziantep’teki çalışmalarına ve üy kayıtlarına baktığımda çok düşük. İyi Parti’nin teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, geçtiğimiz gün Türkiye genelinde üye sayılarının arttığını söylüyor. Ama Gaziantep’te bakıyorum İyi Parti’nin üye sayısında artış yok. Şimdiden uyarıyorum. İyi Parti Gaziantep’te kamlumbağa hızında çalışmayı bırakıp. Kapı kapı gezerek çalmadık kapı bırakmamaları gerekiyor. İyi Partili arkadaşlarımı uyarmış olayım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet Erol Maraş Arşivi