Talat Özhalepli

Talat Özhalepli

Yılbaşı geliyor, kaçak içki kol geziyor

Fiyatların uçması, alkole gelen zamlar insanları kaçak içkiye yöneltti. Ama son zamanlarda kaçak içkiden ve metil alkolden zehirlenenlerin sayısı artıyor. Buda bizleri gerçekten çok üzüyor. "Ne yapsın insanlar" demekten kendimi alamıyorum ama, biraz adımlarımızı sağlam atmak zorundayız... Geçtiğimiz hafta biliyorsunuz Nizip'te yaşanan ve 6 kişinin canına mal olan kaçak içki zehirlenmesine dün bir yenisi daha eklendi. Üstelik Karkamış'ta.. Yani Nizip civarında.. Acaba orada neler oluyor? Buna biran önce birilerinin dur demesi gerekiyor.

Önceki akşam yine üzücü bir haber İstanbul'dan geldi. Yani ardı arkası kesilmiyor. Kaçak içki 25 TL'den ve pet şişede satılırken gerçek içki çok pahalı olduğu için alamıyorlar. Ama içmeseler ne olur bilmiyorum. Fakat, yılbaşının yaklaştığı şu günlerde kaçak içkiden can kayıpları can sıkıyor.

Biran önce bu kaçak alkol yapan yerlere operasyon yapılmalı. Haa, yapılıyor ama daha sık yapılmalı. Çünkü, insan canı herşeyden önemli.. Vatandaşımızda biraz dikkatli olursa başka diyecek bir şey yok..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Talat Özhalepli Arşivi