M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Şimdi değilse ne zaman..?

Sansasyonel bir oyun sonrası

Fenerbahçe maçını kazandı Gaziantep Futbol Kulübü.”İlk deplasman galibiyeti” parolası ile geldi Kayseri’ye.Muhammed,Recep,Jefferson yanında oyun lideri Maxsim’de yok.Ev sahibinde Mensah eksik.
Karşılıklı ataklar vardı ilk çeyrekte.Kemen’in direkten dönen şutu Kayseri adına şansız andı.Ev sahibi uzun toplarla İlhan’ın defansın arkasına sarkıtmaya çalıştı.Konuk ekip ise ikinci bölgede oyun kurmada başarısız.Furkan müsait pozisyonda kaleci Lung’u geçemedi.


Zaman zaman oyunu rakip kaleye taşıdı

Gaziantep ama üretken olamadı.Recep ve Maxsim özlendi.Tempo hiç artmadı.Adeta sıra ile hücum ettiler.Kayseri rakibin pas hatalarını değerlnedirip kanatlardan Tiam ve Emrah’ı topla buluşturma çabası içinde oldu.
Uzun süre pozisyon yazma şansı vermedi takımlar.Sakatlanan İlhan yerini Gökhan’a bıraktı. İki takımda dikkatli ve temkinli.İlk bölümde mücadele vardı ama pozisyon fakirliği dikkat çekti.Konuk ekipte orta sahayı Doğan tek başına göğüsledi.Messaoudi kayıp.Allah aşkına bu oyuncuyu transfer eden ayağa kalksın.


İkinci perde Figueiredo’nun dışarı attığı pozisyonla açıldı.

Ev sahibinin Emrah’la etkili girişimleri oldu.Erol Bulut hamle yaptı.Mendly ve Enver Cenk oyunda.Messaoudi’yi görmüyormusun hocam?


Gaziantep Figueiredo ile kaleci Lung’u hayli zorladı

bu bölümde.Ev sahibi hızlı çıktığı anlarda etkili gözükse de kaleci Günay üst üste başarılı kurtarışlar yaptı.Bravo kaptan..!
Son yirmiye girerken uyandı Erol Bulut.Messaoudi kenarda Oğuz çimende.Şimdi onbire-onbir oldu takımlar.Üst üste hamleler geldi Hikmet Karaman’dan.Etkisi gözüktü daha baskılı oynamaya başladı Kayseri.Son anlar iki takımın hızlı çıkışları ile geçti.Özellikle Mendly etkili oldu kanatta.Figueiredo’nun vuruşlarını önledi Kayseri defansı.
İki takım adına yapılan çabalar gol getirmedi.Gaziantep’te Doğan,Figueiredo ve Kaleci Günay dikkat çekti.Kenardan gelen oyuncular ise vasatı aşamadı.


Bir deplasman da daha üç puan uçtu gitti.

Sormadan edemiyorum...Şimdi değilse ne zaman.?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi