M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Bir masalda iki kral olmaz..!


Haftanın kapanış karşılaşması idi Gaziantep-Fenerbahçe arasında idi.Ev sahibinde Merkel ve Jefferson yine yok.Djilobodji’yi de tercih etmeyen Erol Bulut dörtlüyü tercih etti.
Karşılıklı ataklar vardı başlangıçta.Kaleci Berke;Muhammed’e gol izni vermeyince tabelayı değiştirme şansını kaybetti Gaziantep.Uzun toplarla gol peşinde koştu iki ekipte.
İlginç bir golle değişti tabela.Kaleci Berke’nin ilerde olduğunu gören Joao Figeiredo,orta çizgiden usta işi bir vuruşla topu ağlara yolladı.
Golden sonra Fenebahçe meşin yuvarlağın ve oyunun hakimiyetini ele geçirdi.Ev sahibi oyunu kendi alanında kabul edip,rakibi hataya zorladı.İkinci çeyrekte konuk ekibin baskısı arttı.Dönen toplarda rakibe gidince bunaldı Gaziantep defansı.Ev sahibi nadir çıktığı anlarda ise çabuk kaybetti meşin yuvarlağı.
İlk yarım saat biterken Samuel’in derinlemesine pasıyla kaleci Günay’la karşı karşıya kalan Mesut Özil eşitliği getirdi takımına.
Maxsim sahne alamadı,Recep gözükmedi.Sagal çabuk deşifre oldu.Muhammed ise sadece bir kez topla buluşabilince ev sahibi pozisyon üretemedi.
Djilobodji ile başladı ikinci perdeye Erol Bulut ve üçlüye döndü.Fenerbahçe yine rakip sahada etkili.Ani çıktı Gaziantep,duran top şansı buldu.Joao’yu Ferdi biçti.Hakem “Penaltı” dedi.Maxsim takımını öne geçirdi.
Tüm hatları ile kalesini savunmaya devam etti kırmızı-siyahlılar.Berisha ve Zajc hamlesi geldi Pereira’dan son yarım saate girerken.Oyun devamlı konuk ekibin kontrolunda kaldı.
Hızlı çıktı Gaziantep.Orta çizgiden gol atan Joao bu kez boş pozisyonda golü bulamadı.Berke ilk goldeki hatasını adeta telafi. Baskı…baskı ve yine gol.Bu kez Zajc ceza yayından kaleci Günay’ı avladı.
Baskıdan bunalan takımı için Hamza ve Furkan’ı taze kan için çimene yolladı Erol Bulut.Çok geçmedi,hızlı çıkan Gaziantep gecenin adamı Joao ile Erce’yi bir kez daha tuş etti.Dicko’da sahada kontra için.
Joao alkışı aldı yerini Kenan’a bıraktı son dakikalarda.Bitime yakın Fenerbahçe Serdar ve Muhammed’le,ev sahibi Dicko ile iki kez fırsatları kolay harcadılar.
Uzatmalarda da iki takım adına gol gelmeyince Gaziantep sahasında yine kazandı ve “Bir masalda iki kral olmaz” dedi…!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi