M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Şehirli Karınca

dil bilen, hem alaylı hem mektebli olması, üstelik futbol dünyasının mutfağı konusundaki deneyimi ve bilgisi sanırım en büyük avantajı.
Göreve başlayalı çok kısa süre olmasına rağmen camia ve şehirdeki futbol akil adamları ile diyaloğ için iyi bir başlanğıçlar yapmış. Anladım ki engin gönüllü ve kulübün menfaati doğrultusunda herkese kapısı ön şartsız açık. Sırtını birilerine dayayanlar ve asalaklar hariç tabii ki…!
Sezon sonuna kadar anlaşma yapmasını da manidar buldu. ”Ben bu şehrin çocuğumuyum. Gaye para değil, birikimimi gönül verdiğim renklere aktarmak istiyorum. Başarılı olursam, istenirsem de devam etmek kolay” cevabı da hayli ilginçti benim için.Üç senelik beş senelik mukavele talep edenleri düşününce…
Kulüpten nemalananları önleme konusunda savaşmaya hazır, taşlanmaya da göğsünü germiş durumda. İşini seviyor, dedikoducu değil. Açık yürekli ve net konuşuyor.Her konuda da kentin futbol insanları ve basınla görüş alışverişine açık.
Mevcut başkan ve yönetimin bir futbol kulübü için şans olduğu konusunda görüş birliğimiz oldu. Tek beklentisi olabilecek dedikodular konusunda istişare. Kulübün geleceğinin piramit yapı ve şehrin çocukları olduğunu biliyor, projeleri inandırıcı.
Taraftar kazanmak için pek çok düşüncesi vermeli. Kısaca tam destek, hep destek.
Şehirli Karıncaya başarılar dileriz. Gaziantep Futbolunun geleceği konusunda bizi hayli umutlandırdığı projeleri dileyelim gerçekleştirir. Desteğiz ve alkışlamaya hazırız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi