M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Yine Efkarlandık Be Azizim..

Yarın 20:15'te SporTempo'da Galatasary - Gaziantep Fk ve Spor Gündemini değerlendireceğiz
Gaziantep Olay TV'yi İzlemek İçin
Uydu: Türksat 4/A
Frekans: 12.265
Symbol Rate: 27.500

Polarizasyon:Vertical(Dikey)

Gaziantep Futbol Kulübü Galatasaray karşılaşması için İstanbul da.Bir tarafta gençlik aşkımız cim-bom,öbür tarafta elli iki yıldır zevkle peşinden koştuğumuz kırmızı siyahlılar…Duygusal bir akşam oldu benim için.

Gerçek yerine dönen Djlibodji ile üçlü defansı tercih etmiş Erol Bulut.Karşılıklı ataklar vardı oyunun başında.Faullerle oyun sık sık durdu.İki takımda rakibin oyun kurmasına müsaade etmeme adına tam saha pres uyguladı adeta.
Oyunun kontrolunu kısa paslarla giderek ev sahibi adına geçti.Defans güvenliğini ön planda tutan,istekli ve arzulu bir uyun sergiledi.Zaman zaman da uzun toplarla hücum denemeleri yaptılar.
Ev sahibinin giderek artan baskısını Gaziantep defansı yerinde hamlelerle önlemeyi başardı.İlk perdenin son bölümlerinde de Dicko ve Muhammed’le etkili oldular.Ama Marcao ve Nelsson’un müdahaleleri akınların Muslera’ya ulaşamasını önledi.
İki takım adına da net pozisyon yazamadığımız ilk bölümün uzatma dakikalarında Gaziantep’in kilidini Morutan açtı.Harika bir vuruşla tabelayı değiştirdi. Kaleci Günay’ın yapacağı hiçbir şey yoktu.
İlk perde de Maxsim gözükmedi ama Ertuğrul ve Djilobodji tam not aldı.
Maxsim’in devreye girmesi ile ikinci bölüme atak başladı Gaziantep. Üst üste pozisyonlar da üretti ama Marcao her yerde. Telaş etmeden atakları atlatan evsahibi oyunu dengeledi ve Feghouli’nin katılımı ile rakip kalede gözükmeye başladı.
Erol Bulut’tan Kisiuo ve Recep hamleleri geldi. Marcao’nun Muhammed ve Dicko ile mücadelesinde hakem Yaşar Kemal Uğurlu’nun takdir haklarını hep evsahibi lehine kullanması dikkat çekti.
Konuk ekip bastırırken Feghuoli’nin harika pasını Kerem güzel bir şut ile gole çevirdi.Böyle bir vuruşa Kaleci Günay ne yapsın..?
Son çeyrekte Gaziantep’in gol için gayretleri vardı. Tabelanın morali ile evsahibi oyunu istediği şekilde götürdü.
Kimi zaman herşeyi doğru yapsanız da futbolun terazisinin dengesini yıldız oyuncular bozabiliyor. Denk giden karşılaşmayı Morutan ve Kerem değiştirdi. Bu akşam da böyle oldu.
Oyuna değil skora efkarladık…!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi