M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Ya kendini…Ya bizi yenile..

İç sahada yenilgisi olmayan kalesinde sadece bir gol gören Gaziantep Futbol Kulübü,ligin yenisi Giresunspor’u konuk etti.Djilobodji iki maç sonra çimende ama stoper de değil orta alanda görevli.Hayret Merkel yok Doğan var.

Kontrollü başladı oyun ama az sonra Giresunspor ev sahibi gibi oynamaya başladı.İki bek Aziz Behiç ve Zeki kanat bindirmelerinde etkili.Üstelik Diabate ve Doukara çok hareketli.Onun harika şutunu kaleci Günay güçlükle önledi.

Topa sahiplenmede rakibin üstünlüğünü önleyemedi Gaziantep.Maksim ortada dolandı durdu.İkinci bölgeden üçüncüye geçişte başarı olmayınca Muhammet ilk perde de yalnız adam oldu.Üstelik Gaziantep rakibin hücum ederken yaptığı pas hatalarını değerlendirip hızlı atak da gerçekleştiremedi.Kaleci Okan oturdu nargilesini tüttürdü.

İlk perde bitmeden,oynadığı ana kadar rakip defansı zorlayan tek adam olan Sagal’ı kenara aldı Erol Bulut ne hikmetse.Dicko oyunda olsun tamam da çıkan futbolcu Sağal’mı olmalıydı..?

Erol Bulut yerini yadırgayan Djilobodji yerine Messaoudi ile başladı ikinci perdeye.Bu bölüme de aynı istek ve hırsla başladı Giresunspor.Ev sahibinde sarı kartlar çoğaldı.Baskısını artıran konuk ekip üst üste duran top şansı da buldu. Son vuruşlar isabetli değildi.Üstelik Kaleci Günay üst üste kurtarışlar yaptı.Son yarım saate girerken Sergio Juinor’un vuruşunun direkten dönmesi ev sahibi için şans anı oldu.

Aradığı golü günün başarılı adamı Aziz Behiç’in pasında Sergio Junior ile buldu Giresunspor son çeyreğe henüz girilmişken.

Golden sonra Gaziantep’in rakip sahada uzun toplarla gol arayışları oldu.Oyuna ve skora adapte olan konuk ekip kalesini gayretle savundu.Zaman zaman da hızlı ataklarla ikinci golü de aradılar.

Ama futbolun terazisi her zaman doğru tartmıyor.Uzatmalarda Alexis Perez ve kaleci Okan anlaşmazlığından bir şans golü buldu Gaziantep ve tek puanı kaptı.

Erol Hoca;maç kasetini bi izle.Gayesiz,gayretsiz,birbirinden habersiz oyuncular ve bu yavan futbol da neyin nesi..?Caulker aşkınla Djilobodji’yi harcama.Merkel neden kenarda..?Günay’ın ilk golden sonraki kurtarışları olmasa tabele ne yazar dı..?Uzatmalar dışında kaleci Okan topla kaç kez buluştu..? Ceza sahasına keç kere girebildi forvetlerin.?

Cevapları bi düşün… Sonra da ya kendini…ya bizi yenile…! 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi