Gaziantep FK, herşeye rağmen kazandı


Evet Gaziantep Futbol Kulübü ne oynuyor, bilen varsa söylesin. Bırak Gaziantep FK'yı Antalyaspor ne oynuyor bilen yok.
Her iki takımda kör dövüşü gibi, bal yapmayan arı gibi oynadı. Karşılıklı cılız ataklar, gittiği gibi geri dönen bir takım. İlk yarıda rakip kaleyi ya bir yada iki kez yoklayan bir Gaziantep Futbol Kulübü vardı. Ve.. 4 maç olmuş halen bu takımın ne sistemi var, nede takım oyunu. Sagal pır pır mücadelesiyle görüntü verirken yeni transferlerin ha varlığı ha yokluğu.. Her şeye rağmen iyiki Günay ve Papy Djilobodji var.
Ve aklıma şu geldi. Şimdi bu takımlar lige hazır değil diyebilirler. Ama, lig öncesinde 2 ay yapılan kamp neden yapılıyor anlamıyorum. Bu kamplar hazırlık kampı değil mi? Hadi geçtik kampı, transferler geç yapıldı diyebilirsiniz. Peki adama sorarlar, yönetim transferi neden önce yapmadı diye.. Menejere teslim olursan o zaman olacağı bu...
Neyse ikinci yarıda Erol Bulut, Dicko hamlesiyle takımı ateşledi. Dicko ilk pozisyonda penaltıyı kazandırdı ve kankisi Muhammet Demir golü affetmedi. Antalyaspor bu golden sonra oes etmesede Gaziantep Futbol Kulübü, kendini zar zor savunarak sonuca gitmeyi başardı. Tabi futbolda atanın, tutanın iyi olacak. Birde bunlara Papy Djilobodji gibi karşılayan eklenince puan ve puanlarda beraberinde geldi. Ama, biraz sabır, biraz zaman olursa bu takımın gerçek kimliğini görebiliriz. Fakat, şu anda Gaziantep Futbol Kulübü henüz uyum sürecinde. Bunu atlatır, Erol Bulut’un istediği sistem oturursa başarılı olmaması için hiçbir sebep yok. Buna rağmen alınan üç puan altın değerinde. Bunun da kıymetini bilmemiz gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi