M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Bıçak Sırtı..

Milli maç üzüntüsünün ardından süper lig yeniden start aldı.Henüz üç puanla tanışmayan Gaziantep Futbol Kulübü,Antalyaspor’u konuk etti.Muhammed ve Caulker’de sahada.Yazık ki Maxsim yine yok.
Erol Bulut dörtlü savunmayı tercih etti.Gaziantep pas yaparak hücum sırası almaya çalıştı.Antalyaspor ise uzun toplarla defans arkasında forveti buluşturma planını uygulamaya çalıştı.İki takımda ilk çeyrekte uzaktan şut şansı buldu.İsabet sağlayamadılar.
Tempo bir türlü artmadı.Pas hataları çoğaldı.Ev sahibi daha etkin gözükse de ceza sahasına girmekte zorlandılar.Bu bölümde Sağal ve Joao oyunda varlıklarını hissettirmedi.Muhammed çalışkan,Recep;Maxsim’in duplörü olmaya çalıştı.Antalyaspor’da Nuri oyun lideri ve onun uzun pasları ile solda Günay etkili ataklar yaptı.
İlk perdenin son çeyreğinde de Muhammed ceza alanı içinde bir türlü buluşturulamadı meşin yuvarlakla.Kanatlar iyi çalışmadı,Merkel ve Jefferson ise hücum da gözükmedi.Gözler Denizlideki Sagal’ı aradı hep.
Antalyaspor’un daha oturmuş bir takım görüntüsü verdiği ilk perde golsüz kapandı ise kaleci Günay’ın,Gökdeniz’in füzesini harika bir refleksle kornere göndermesi sebeb oldu.
Erol Bulut ikinci bölüme oyunda gözükmeyen Joao’nun yerine Dicko ile başladı.Dicko’nun sprintleri etkisini hemen gösterdi.Yarattığı karambolda Veysel’in topu elle oynaması penaltı kazandırdı ev sahibine.Ve Muhammed ilk maçında golle tanıştı,penaltıyı ağlara göndererek.
Golden sonra kalan dakikalar da konuk ekip tüm hatları ile oyunu rakip sahaya yığdı.Defans güvenliğini de askıya alan rakip karşısında Gaziantep hızlı hücumla gol fırsatları buldu fakat final pasları hep hatalı oldu.
Erol Bulut skoru korumak için defans oyuncuları,Ersun Yanal gol için hücum oyuncuları gönderdiler sahaya.Djilobodji ve Günay kaleyi korumak için hayli gayret gösterdi.Antalyaspor adeta tek kale oynadı son anları.Uzatmalarda oyuna sonradan giren Dogukan’ın şutunun direkte patlaması onlar adına şansızlıktı.Ve son sözü hızlı çıkarak boş kaleye topu yuvarlayan Hamza Mendly söyledi.
Dördüncü haftada üç puanla tanıştı Gaziantep Futbol Kulübü.Bıçak sırtında bir maç oynadı ama önemli olan kazanmaktı.Mumammed’i de eskilerden saysak bile yedi yeni oyuncu ile sahada yer alan takımdan bir anda çok şey beklemek insafsızlık olur.
İyi şeyler olacak gibi.Bekleyelim ve ümit edelim..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi