Gaziantep FK’dan beklentiler..!

Gaziantep Futbol Kulübü için artık kazanma zamanı... Çünkü, yağ var, şeker var, un var.. Artık ustanın helva yapması gerekiyor. Bu kadar malzemenin olduğu yerde mutlaka başarının da olması gerekiyor.
Transfer döneminde 15 yeni transfer, yerli ve yabancı oyuncular derken transfer dönemine damga vuran takım oldu Gaziantep FK..
Erol Bulut ise istediği oyuncuları tek tek kadrosuna kattı. Yönetim fedakarlık yapıp, maliyeti yüksek dahi olmuş olsa Steven Caulker gibi sorunlu bir adamı kadroya kattı. Yeter ki; teknik direktörün bahanesi olmasın maksadıyla...
Milli maç arasından sonra takımların performansında gözlü görülüyor bir düşüş olur. Ama bu kez farklı olacak. Çünkü, milli maç öncesinde 3 maçta 1 puan alan Gaziantep FK’ya bence bu ara ilaç gibi geldi. Bu arada, hem uyum sorunu giderildi, hemde eksikler... Tahmin ediyorum teknik direktör Erol Bulut’ta takımına alıştı. Oyuncularında bu süreçte birbirleriyle kaynaşması iyi oldu.
Tabi, bizlerin ilk 6 hafta için verdiği kredide sona geliniyor. İlk 3 haftada pek başarılı olamayan Gaziantep Futbol Kulübü, gerek bugün Antalyaspor karşısında, gerekse bu hafta sonu Adana Demirspor karşısında ne yapacağını hep birlikte göreceğiz. Transferler ve iki haftalık çalışmanın ardından umuyorum iyi bir görüntü verilecek. Haa, aksi bir sonuç olursa, birilerinin de koltuğu sallahmaya başlayacak. Onun için kazanmak çok önemli...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi