Abdülkadir Satıcı ( Morey )

20 yıl önce Denizlispor deplasmanındayız. Rakip trübününde yani Gaziantepspor trübününde dört kişi ile yöneticileri ile kanka, şimdilerde Ali Koç, teknik direktörler, sporcular, milli takım hayatını işi ve futbola ayırmış bu uğurda evlenmeyi dahi düşünmemişti.
Sonra Gaziantep FK ile yeniden doğduğu şehir ve takımı ile buluştu. Bu kez Bolu, Elazığ, Erzurum, Adana, İstanbul deplasmanlarında şehrinin takımını ve renklerini destekledi. Bursa finalinde kahroldu, İstanbul Hatayspor finalinde sevinçten , şampiyon olunca ağladı. Kırmızı Siyaha boyadığı arabasıyla tek başına Antalya'ya geldi. Tüm iş yerlerine Gaziantep FK bayrağı astı.
Sadece Türkiye'de değil, turizm ve işi dolayısıyla tüm Türkiye ve dünyada çok önemli başkanlar, yöneticiler, teknik adamlar, magazin Acun'un en iyi dostlarından özel uçağı ile dominik'e giden birinden bahsediyoruz. Geçtiğimiz yılın kasım ayında Brezilya'da Osmair, Arjantin'de Zurita, Urugay'da Zanetti, Kolombiya'da Mondragon, Venezuella, Şili, Peru buluşan, gezen dört tane dil bilen bir entellektüel.
Gaziantep FK yönetimine girmek, takımına artık trübünden değil, yönetimde, maddi, manevi, bilgisi, tecrübesi ile girmek için çalıştı, çabaladı, bende girişimlerde bulundum ama olmadı, kabul edilmedi.
Ve dün bir mesaj attı, gazete haberini okudum. Abdülkadir Satıcı yani yedi sülalesi antepli, elmacıpazarlı, şehreküstülü Morey Pazartesi günü karşılaşacağımız Antalyaspor takımının yöneticisi olmuştu ve bu takımın kafile başkanı olarak Gaziantep'e gelecekti.
Yani 20 yıl önce üç amigo ve tek başına Gaziantepspor bayrağını sallayan, kendini yırtan bu Gaziantepsporlu şimdi rakip takımın kafile başkanı.
Sahi neden....?
Gaziantep FK yönetimini seçen üst akıla duyurulur. Bu futbol yönetimi işi sadece STK, Siyaset, Belediye, Bürokrasi, Babadan oğula insanlarla olmaz.
Yaparsanız dört sezonda sekiz teknik direktör, 100 taneyi aşkın futbolcu transferi, alt yapıdan tek oyuncunun çıkmadığı, gelen teknik adamlara ve onun menejerlerine teslim olan bir yapı oluşturur, sürekli vali, belediye başkanları, Sanayi, Ticaret odalarının kapısında para diye beklersiniz.
Hayırlı olsun
Kadir kardeşim futbol topunun ve hayallerinin peşinde koşmaya, gitmeye devam.
İnşallah bir gün aynı renkler altında buluşmak dileğiyle....!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi