Gaziantep olarak görevimizi yapalım

Okullar açıldı, çocuklarımız 1.5 yıl aradan sonra büyük bir heyecanla okul yollarına düştü. Sınıflarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştular. Büyük bir heyecan, büyük bir sevinçle okullu oldular.
Tabi, bizlerin gözbebeği olan çocuklarımızı korumak, okulların ve eğitimin devamını sağlamak hepimizin elinde. Yeter ki, önlemleri alalım..
Aşılamada mavi kategoriye dönen Gaziantep, vaka sayısında ise ‘Yüksek riskli bölge’ olarak kırmızı kategoride yer alıyor. Bu kategoriye girmekte, çıkmakta elimizde. Gaziantep aşıda görevini yerine getirirken, vaka sayısında da umarım elinden geleni yapacaktır. Vatandaşlarımızın çarşı - pazar gezmelerini biraz azaltarak kalabalık ortamlardan kurtulması lazım. Dünkü, haberleri okuyunca, kalabalık görüntüleri görünce, maskesiz gezenleri görünce inanın şaşırmamak elde değil. Gaziantep, her zaman kendi göbeğini kendisi kesmiş bir şehir olarak bu iştede başaracağına inanıyorum. Çünkü, vaka sayısı artarsa, bırakın gezmeyi çok şey kısıtlanacak. O nedenle, önlemleri almaya, dikkat etmeye devam..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Duygu Kaplan Arşivi