Gaziantep FK için kritik maç

Karagümrük maçı ilk maç dedik, hazır değil dedik.. Beşiktaş maçında büyük takıma karşı iyi oynadılar, performanslar bir kat daha yüksek dedik. Ama, Gaziantep FK’nın gerçek kimliğini göreceğimiz bir maç bu akşam… Yeni Malatyaspor karşısında Gaziantep ekibi ne yapar? Nasıl oynar? bekleyip göreceğiz.
Haftalar ve günler geçtikçe takımların gerçek güçleri ortaya çıkacaktır. Gaziantep Futbol Kulübü ise Malatyaspor karşısında gerçek gücünü ve ideal kadrosunu ortaya koyacaktır.
İlk iki haftada yeni transferlerin tam uyum sağlamadığı, as oyuncuların geç transfer edildiği Gaziantep FK’da bu maç aslında ölçü olacak. Haa, daha önce söylediğim gibi ilk haftalarda takımların yargılanması ve iyi-kötü yorumlarının yapılması yanlış olur. Gaziantep içinde bu geçerli. Yeni bir teknik direktör, yeni futbolcular var. Uyum sağlanması için 5-6 hafta tölerans tanımak gerekiyor.
Yeni Malatya maçında takımın iyi bir görüntü sergileyeceğine inanıyorum. Gaziantep FK’nın yeni transferlerinin de iyi bir performans ortaya koyacakları bir gerçek.
Erol Bulut ise eski takımına karşı Gaziantep ile kazanmak isteyecek. Zor ve önemli bir maç. Her iki takım açısından artık kazanmak gerekiyor. Milli araya girerken moralli girmek herkesin hakkı. Gaziantep ekibi ise Beşiktaş’tan aldığı bir puanın moraliyle bugün iyi bir sonuç alacaktır. Ben buna inanıyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi