Gaziantep FK'da işler nasıl yürüyor!

Transfer döneminin hareketli takımı, kadrosunu, yönetimini, teknik heyetini yenileyen bir kulüp Gaziantep FK… Yeni sayfa yeni isimler var… Bundan dolayı bu yeni sezonda neler olacak? nasıl bir grafik ortaya çıkacak bekleyip görmek gerekiyor.
Yıllardır benim ve ekibimizin bir kararı var. Yeni sezonda yeni gelen bir teknik adama ve takıma en az 6-7 hafta tölerans tanırız. Çünkü, bir yere gittiğinde alışman zaten bir süre alıyor. Oraya alıştıktan sonra neler yapabileceğin, nasıl bir yol haritası çizebileceğin çok önemli.
Futbolda da biraz zamana ihtiyaç duyuluyor. Gaziantep Futbol Kulübü, yeni bir başkan, yeni teknik direktör ve yeni transferlerden kurulu bir takım. Karagümrük ve Beşiktaş maçlarını çıplak gözle izleyen birisi olarak ve 3 aydan buyana birebir takip ettiğim Gaziantep FK takımının henüz ne olduğunu, nasıl bir yol haritası olduğunu kestirmek kolay değil. Transferler biraz geç yapıldı. Haa, önce gelenler boşluğu doldurmak adınaydı. Ama, son transferlerin direkt oynayabilecek isimler olduğu bir gerçek.
Onun için, ön yargılı olmaktansa bu takıma biraz zaman vermek gerekli. Bizim 6-7 haftalık töleransımızı vermemiz gerekiyor. Ondan sonra taşlar yerine oturursa bakalım ne yapacaklar.
Ama, bazıları “Vurun abalıya” demeye başladı bile. Eh.. Onları da halk çok iyi biliyor. Onun için yeni kurulmuş bir takım, başkanı yeni, hocası yeni, forveti, orta sahası yeni… Biraz zamana bırakırsak ben bu takımın gerçek kimliğini yazabileceğimize inanıyorum. Yeter ki, art niyetli olmayalım.. Bu kulüpte yazılacak o kadar çok şey var ama, A takım için henüz erken.
Altta neler oluyor? düşünen yok. 5 yıldır 1 tek oyuncu çıkmamış, adamlara ödül olarak yeni imza attırılıyor. Diğer taraftanda bu futbol ulemalarının arkasından sallayanlar aynı masada boy göstererek reklam yapmaya çalışıyorlar. Bunlar nasıl spor adamı çözemedim. Yalakalık diz boyu.. Onun için A takıma inanıyorum, iyi olacağını sanıyorum, daha öncede söyledim Erol Bulut’un heyecanı, başarılı olma isteği beni umutlandırıyor. Erol Bulut ve ekibinin de güzel işler yapacağını düşünüyorum. Ama, herşeyi zaman gösterecek. Bekleyip görmek gerekiyor…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi