M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Ayvaz methiyesi

Ligin ikinci haftasında ilk ve tek puanını alabildi. Gaziantep F.Kulübü.Üstelik son 20 dakikadaki oyunu ile üç puanı kaçıran taraf oldu.

Elinde çok sayıda jokeri bulunan Sergen Yalçın karşısında, Erol Bulut elindeki mütevazi kadroyu hem de eksiklere rağmen iyi kullandı.Rakibi oyun kurma şansı tanımadan oyunu devam ettirdi.Üçlü defansa dönüşü ve Tosca’yı takıma katması da olumlu oldu.

Ertuğrul’un da yükselen formu ile üçlü defans inanılmaz bir şekilde kaleci Günay’a fazla işte bırakmadı.Kangren olan Kana Bıyık sorunu na neşter gerek.Sakatlığının futbol dışı olduğu aşikar.

Kenarlar da Kitsiua beni gerçekten iyi oyunu ile mahçup etti.Hamza Mendly’in zamana ihtiyacı var.Tanrı Djilobodji’yi nazardan saklasın.Takımda kalmasının ne kadar isabetli bir karar olduğu ortada.

İyi mücadele eden,yardımlaşan,direncini ve kondisyonunu maça yayan Gaziantep’te tek eksik oyun kurucu.Şurası bir gerçek ki;Maxsim’in sorunlarının çözülüp acilen takıma kazandırılması gerek.Yoksa iyi oyunları üç puana dönüştürmek zor gözüküyor.

Jefferson kaçırdığı gol dışında rakibin oyun kurucularına kene gibi nefes aldırmaması yürek soğuttu..alkış aldı.Merkel ve Joue’nin katkısı zamana bağlı gibi.Tek hızlı adam Dicko olunca rakibin önlem alması kolay oluyor.Kenan’ın form grafiğinin yükseltimesi hafta içi çalışmaları ile mutlaka üst seviyeye getirilmeli.Recep Niyaz henüz eski takımındaki görüntüsünden uzaktı.

İlginçtir;girenlerde çıkanlar kadar katkı sağladı oyuna ve skora.Bu görüntüden Erol  Hocanın;takımı hem iyi motive ettiği ve rakib analizini tüm kadroya güzel enjekte ettiği kolayca anlaşılıyordu.

Takımın Beşiktaş karşında gösterdiği mücadele azmi tabiiki takdire değer.Ama ikinci bölgeden üçüncü bölgeye geçiş ve meşin yuvarlağa sahip olma ve olduğunda da olumlu kullanma konusunda daha alması gereken çok yol var.

Tek puana sevindik,ilerisi içinde umutlandık.

Galiba bizimkisi de Ayvaz Methiyesi oldu..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi