Gaziantep FK geç kalıyor!

Ligin başlamasına sayılı günler kaldı.. Kamplar tamamlandı, hazırlık maçları oynandı. Kulüpler alabileceği futbolcuları aldı ve kadrosundaki eksikliği giderdi. Bizim Gaziantep FK’ya gelince, halen indirim bekliyoruz, transfer ateşinin sönmesini bekliyoruz.
Hazırlık kampında 5 maç oynamış ve üçünü kaybetmişsin. Üstelik bu maçlarda görüntü çokta iyi değil. Teknik Direktör Erol Bulut, “4-5 transfer yapacağız, rahat olun” desede bizler çokta rahat değiliz. Adana Demirspor’un yıldızları topladığı bir ortamda, büyük kulüpleri zaten söylemeye gerek yok. Onlarda alacağı oyuncuları aldılar. Sonuçta adı büyük…
Ligin başlamasına 1 hafta gibi kısa bir süre kalırken Gaziantep FK’nın aldığı transferler veya alacağı transferler takıma ne katkı sağlar, onuda zaman gösterecek. Şu ana kadar eksik bölgelere takviyeler yapıldı, bir çok oyuncu transfer edildi. Ama, bu oyuncuların takıma katkısı ne olacak, merakla bekliyoruz… Bir tek Sagal’ın iyi olacağını, oynayacağını ve takıma katkı sağlayacağına inanıyorum. Diğerleri ne yapar? onuda zaman gösterecek.
Hamza Mendyl’e gelince. 2018 sezonundan buyana sakat. Bir türlü istikrarlı oynamamış, bileğinde bir daha sakatlanmış ve halen eksikleri var. Burada uyum sağlar mı? bekleyip görmek gerekiyor.
Savunma açıklar var; Kana Bıyık eskisi gibi değil. Bir tek Papy Djilobodji ile olacak değil.
Forvet desen, zaten kimse yok. Acilen bir iki takviye gerekiyor. Muhammet ile Mirallas’ın yerinin dolması gerekiyor.
Yoksa, transfer ateşinin sönmesini beklerseniz, futbolcuların indirim yapmasını beklerseniz, o zaman şimdi “Kulübün parasını boşa harcamak istemiyoruz” diyenler yarın kendi ceplerinde verecekler mi? Bugün biri iki transfer gerekirken, yarın 6-7 olmasın bu sayı.. Çünkü, denize düşen yılana sarılır misali. Alt sıralara inen takımlardan olmayalım.. Onun için bizim görevimiz dingil kırılmadan yol göstermek..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi